Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Za uskrsne blagdane u Istri se očekuje oko 25 tisuća gostiju

U Istri će tjekom uskrsnih blagdana boraviti oko 25 tisuća gostiju, a očekuje se da će ostvariti oko 85 tisuća noćenja, pokazuju podaci Turističke zajednice Istarske županije.

U Istri će tjekom uskrsnih blagdana boraviti oko 25 tisuća gostiju, a očekuje se da će ostvariti oko 85 tisuća noćenja, pokazuju podaci Turističke zajednice Istarske županije.

Prema najavama, u Istri će biti otvoreno pedesetak hotela i autokampova, a gosti će se moći odmarati i u privatnom smještaju te u kućama za odmor u unutrašnjosti Istre.

“Nakon što je prošlog vikenda dio istarskih turističkih kapaciteta bio dobro popunjen zahvaljujući Red Bull Air Raceu u Rovinju te brojnih drugih manifestacija, za Uskrs očekujemo novi val gostiju što je zasigurno dobar uvod u ovogodišnju turističku sezonu“, kazao je direktor istarske turističke zajednice Denis Ivošević.

Dodao je kako je Red Bull Air Race odlično predstavljen u inozemstvu i odlična je reklamu kako za Rovinj tako i za cijelu Istru.

Ivošević je najavio kako se veliki broj, poglavito slovenskih gostiju, očekuje i nakon Uskrsa odnosno za prvomajske praznike.

Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Na otvorenju Mövenpicka Zagreb, koji je dio Accor grupacije, imali smo priliku upoznati njihovu šarmantnu menadžericu Anne Wahl-Pozeg koja je 2020. bila među top...

Turizam

Otvaranje prvog Mövenpicka u Zagrebu rezultat je uspješne suradnje Accor Grupe i tvrtke MPPD, koja će 2024. otvoriti i Mövenpick Split.

Komentari

Portal MojPosao je anketom, u kojoj je sudjelovalo više od 1.000 ispitanika, doznao što naši sugrađani očekuju od ovogodišnje turističke sezone.

Novosti

Što je toliko posebno u tim mjehurićima koji su pokorili svijet?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.