Zagreb Connect 2015. održat će se u studenom

zagreb conect

Zagreb Connect 2015. će u organizaciji grada Zagreba, Veleposlanstva Izraela te HAMAG-BICRO-a održati 11. i 12. studenog – dakako u Zagrebu. Ovo događanje je prošle godine uspjelo okupiti preko 350 posjetitelja iz Hrvatske i regije, a organizatori se nadaju kako će ove godine uspjeti okupiti dodatne sudionike: startpe, investitore, mentore, studente te uspješne poduzetnike.

Na prošlogodišnjem natjecanju pobijedio je Mash.Me u konkurenciji od ukupno 20-ak projekat, među kojima su bili i Madbarz, Visiobike te Live Good. Prva nagrada tada je bila 50 tisuća kuna.

Organizatori su za ovu godinu najavili da će na konferenciju dovesti i investitore iz Velike Britanije, Njemačke, Poljske, Izraela te Bugarske – pri čemu pretpostavljamo da u slučaju Bugarske misle na dobro poznati Eleven i Launchub koji su već investirali u brojne hrvatske startupe.

Zasad se ne zna koliki će nagradni fond za startupe biti za ovogodišnje natjecanje, ali organizatori se nadaju kako će biti većći od prošlogodišnjeg. Zasad možete sredinu studenog rezervirati za Zagreb Connect, a prijaviti se na startup natjecanje od 17. kolovoza putem službene web stranice.

Preuzeto: netokracija.com

Podijeli

Odgovori

Top