Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

Zagreb Crowdfunding konvencija 2022, 11. listopad @ZICER

Impresivno, ali i dalje niste sigurni o čemu se u crowdfundingu zapravo radi, hoće li vas knjigovodstvo blijedo gledati, je li to uopće za vas i ako je… odakle početi?  

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni o čemu se u crowdfundingu zapravo radi, hoće li vas knjigovodstvo blijedo gledati, je li to uopće za vas i ako je… odakle početi?  

Ništa zato, evo nas opet, po šesti put! Ponavljanje je majka znanja, a glupih pitanja nema. Okupljamo iskusne crowdfundere & one koji to žele postati; poznavatelje web3 i NFT ekosustava & porezne stručnjake.”

Za fizičko sudjelovanje, preuzmite (besplatne) ulaznice kroz sustav Entrio https://www.entrio.hr/event/zagreb-crowdfunding-convention-2022-12052.

One iskusnije koji možda već rade na pripremi svoje kampanje pozivamo da se prijave na radionicu za pitchere.

Prilika je to da izbrusite sve elemente kampanje i dobijete savjete od Kickstarter stručnjaka Nike Klanšeka & američkog gosta, Chandlera Copenhavera iz What2Fund, suradnika BackerKita.

Svi drugi pratite ih live preko Brodoto YouTube kanala ili službenog eventa (i postavljajte pitanja).

Panelisti / crowdfunderi: Ivan Nauković, pivovara Medvedgrad; Albert Gajšak, CircuitMess; Ana Teskera, zadružna pivovara Brlog; Sanja Ljubičić, GIRI društvena igra za djecu; Vedran Habel, udruga UNUO – gastro natjecanje za osobe s invaliditetom; Domagoj Boljar, Miret. 

Porezni stručnjaci: Đurđica Jurić; Jasna VukRRiF Visoka škola za financijski menadžment; Porezna uprava RH (tbc).

Radni jezici konferencije su engleski i hrvatski bez organiziranog prijevoda (što ne znači da neće biti spontanog, ako nekome zatreba.)

Konferencija se odvija pod pokroviteljstvom Veleposlanstva SAD-a u RH.

Program počinje u 10h u dvorani Akcelerator u ZICER-u, a sve moguće izmjene u agendi pratite preko https://www.crowdfundingacademy.eu/zagreb-crownfunding-convention/.

Pročitajte još:

Novosti

IT tvrtka Q ponovno je proglašena najboljim poslodavcem u kategoriji srednje velikih tvrtki, pokazalo je najnovije istraživanje zadovoljstva zaposlenika koje je proveo MojPosao.

Poduzeća

Prepoznat je trud koji NEXE d.d. do sada ulaže u područjima jačanja kapaciteta upravljanja ljudima, upravljanju učinkom i odnosu prema zaposlenicima.

Edukacija

Nagrađeni nisu skrivali zadovoljstvo što ih je udruga, s kojom dijele temeljne vrijednosti u poslovanju i u životu, odabrala za ove vrijedne nagrade, koje...

Ljudski resursi

Toksična radna atmosfera često se kao teret postavlja šefovima, odnosno menadžerima i direktorima odgovornima za određeni dio organizacije posla te brigu o zaposlenicima i...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.