Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Financije

Zagrebačka banka omogućila digitalno ugovaranje kreditnih kartica u m-zabi

Zagrebačka banka, vodeća banka u Hrvatskoj, omogućila je svojim klijentima ugovaranje kreditnih kartica putem aplikacije mobilnog bankarstva m-zaba.

Zagrebačka banka, vodeća banka u Hrvatskoj, omogućila je svojim klijentima ugovaranje kreditnih kartica putem aplikacije mobilnog bankarstva m-zaba. Unutar mobilne aplikacije Zagrebačke banke sada je moguće ugovoriti Standardnu Mastercard kreditnu karticu, Platinum Mastercard kreditnu karticu i go!card Mastercard kreditnu karticu*.

„U Zabi novom uslugom – digitalnim ugovaranjem kreditnih kartica, klijentima korisnicima m-zabe omogućujemo još jednostavnije i brže korištenje usluga Banke, a posjet poslovnici više nije nužan, što rezultira značajnom uštedom vremena. Kao predvodnici na domaćem tržištu, nastavljamo implementirati nove usluge i graditi još bolje iskustvo za naše klijente“, istaknuo je Damir Krcivoj, direktor Proizvoda i usluga Zagrebačke banke.

Kreditnu karticu Zagrebačke banke klijenti mogu ugovoriti u nekoliko jednostavnih koraka. Da bi započeli proces ugovaranja kreditne kartice, u m-zabi je potrebno odabrati opciju „Kreditna kartica“ na izborniku „Proizvodi“. Tamo će klijentima biti ponuđene kreditne kartice koje nisu prethodno ugovorene, kao i osnovni parametri svih kreditnih kartica koje mogu zatražiti. U slučaju potrebe klijenti će biti zamoljeni za nastavak ugovaranja kreditne kartice u poslovnici.

“Kontinuirano poboljšavamo našu m-zabu kroz integriranje novih, naprednih mogućnosti. Ova inovacija nastala je zahvaljujući osluškivanju potreba naših klijenata. Veseli nas primijetiti da se klijenti sve više oslanjaju na m-zabu za obavljanje svojih svakodnevnih financijskih potreba, što je potvrda da mobilnu aplikaciju razvijamo u pravom smjeru“, dodao je Ivan Hećimović, direktor Alternativnih kanala Zagrebačke banke.

Inovacija predstavlja još jedan korak prema podizanju razine bankarskog iskustva za klijente Zagrebačke banke. Banka ostaje predana donošenju suvremenih trendova i tehnoloških inovacija na hrvatsko tržište. Na taj način, Zagrebačka banka ne samo da zadržava svoju poziciju kao lider na tržištu, već i aktivno oblikuje budućnost bankarske industrije, pružajući najbolju moguću uslugu svojim klijentima.


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.