Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Financije

Zagrebačka banka proglašena najboljom bankom za financiranje trgovine u Hrvatskoj

Zagrebačka banka, članica Grupe UniCredit, proglašena je najboljom bankom u Hrvatskoj za financiranje trgovine na svečanoj godišnjoj dodjeli priznanja magazina Global Finance.

Zagrebačka banka, članica Grupe UniCredit, proglašena je najboljom bankom u Hrvatskoj za financiranje trgovine na svečanoj godišnjoj dodjeli priznanja magazina Global Finance.

Global Finance na ovogodišnju listu World Best Trade Finance Providers uvrstio je banke iz 100 regija i zemalja. Kriteriji po kojima su se birali najbolji uključivali su ukupnu količinu transakcija, opseg globalne pokrivenosti, odnose s klijentima, cjenovnu konkurentnost i tehnološku inovativnost, a Global Finance je pri izboru u obzir uzeo i mišljenje bankarskih analitičara, izvršnih direktora i tehnoloških stručnjaka.

„Ponosni smo što je magazin Global Finance ponovno potvrdio vodeću poziciju Zagrebačke banke, a ona je rezultat rada i predanosti naših zaposlenika. Posvećeni smo postizanju izvrsnosti i nastavljamo pružati usluge prema najvišim standardima našim klijentima, kao i unaprjeđivati naše proizvode“, istaknuo je Spas Vidarkinsky, član Uprave Zagrebačke banke.

Magazin Global Finance osnovan je 1987. godine sa sjedištem u New Yorku, a izlazi u 50.000 primjeraka u 193 zemlje i regije. Global Finance nagrade pokazatelj su izvrsnosti financijskih institucija, a čitatelji magazina su renomirani financijski stručnjaci koji se bave ulaganjem i donošenjem strateških odluka u multinacionalnim tvrtkama i financijskim institucijama.


Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Lifestyle

Poradite na koncentraciji jer samim time ćete bolje raditi i osjećat ćete se zadovoljniji zbog rezultata. Evo nekoliko savjeta za bolju koncentraciju!

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.