Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Zagrebačka pivovara potvrdila da je izvrstan poslodavac

Zagrebačku pivovaru karakterizira dinamična i neformalna klima u kojoj su zaposlenici redovito nagrađivani za njihov doprinos uspjehu kompanije.

Zagrebačku pivovaru karakterizira dinamična i neformalna klima u kojoj su zaposlenici redovito nagrađivani za njihov doprinos uspjehu kompanije.

Zahvaljujući izvrsnom upravljanju zaposlenicima, Zagrebačka pivovara je i ove godine nagrađena certifikatom Poslodavac Partner. Certifikat je u ime Zagrebačke pivovare primio Ivan Bilać, v.d. Direktor ljudskih resursa.

Zagrebačku pivovaru karakterizira dinamična i neformalna klima u kojoj su zaposlenici redovito nagrađivani za njihov doprinos uspjehu kompanije. Pored iznadprosječnih primanja, zaposlenici su nagrađeni i 13. plaćom, božićnicom, regresom, Uskršnjim bonom te brojnim prigodnim nagradama. Radni učinak se redovito prati te se dodatno zalaganje nagrađuje kroz bonuse, različita putovanja te karte za sva sportska i estradna događanja koja su pod sponzorstvom Zagrebačke pivovare.

„Zagrebačka pivovara nudi puno u svakom pogledu. Neformalna kultura koja se ne očituje samo u dress codeu već i u tome što smo poput velike obitelji uvijek spremni na razgovor i dostupni bez obzira na hijerarhijsku poziciju u kompaniji. Dobre materijalne i nematerijalne pogodnosti, ugodnu radnu okolinu koja stimulira osobni rast i razvoj sukladno osobnim kompetencijama i radnoj uspješnosti, dodatne edukacije, međunarodno iskustvo kroz matričnu strukturu. Zagrebačka pivovara je poslodavac koji poštuje i cijeni raznolikost i želi imati visokomotiviran i raznovrstan tim.“, izjavio je Ivan Bilać, v.d. Direktor ljudskih resursa u Zagrebačkoj pivovari.

Otvorena komunikacija i neformalni odnosi su još jedna od specifičnosti Zagrebačke pivovare. Redovito se organiziraju druženje zaposlenika zajedno sa članovima obitelji na događanjima poput Bundek festa ili Rujan festa (na trošak kompanije), team-buildinzi, Happy Hour tijekom kog se zaposlenici neformalno druže te Culture event, druženje zaposlenika s predsjednikom Uprave.

Posvećenost održavanju ugodne radne atmosfere se očituje i u izvrsnim rezultatima anonimnog istraživanja zadovoljstva zaposlenika na kom su najbolje ocijenjena područja zadovoljstvo, lojalnost kompaniji te angažiranost zaposlenika.

„Dobri međuljudski odnosi te kolegijalnost u našoj kompaniji omogućuje nam nesmetanu razmjenu mišljenja, ideja, iskustava i savjeta. Sama stručnost i umijeća kolega su na visokom nivou, ali nadasve bih naglasila da je kolegijalnost s kojom se susrećem za mene osobno najvažnija.“, izjavila je Irena Dorić, Commercial PPM Specijalist u Zagrebačkoj Pivovari.


Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.