Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Zagrebačka pivovara potvrdila da je izvrstan poslodavac

Zagrebačku pivovaru karakterizira dinamična i neformalna klima u kojoj su zaposlenici redovito nagrađivani za njihov doprinos uspjehu kompanije.

Zagrebačku pivovaru karakterizira dinamična i neformalna klima u kojoj su zaposlenici redovito nagrađivani za njihov doprinos uspjehu kompanije.

Zahvaljujući izvrsnom upravljanju zaposlenicima, Zagrebačka pivovara je i ove godine nagrađena certifikatom Poslodavac Partner. Certifikat je u ime Zagrebačke pivovare primio Ivan Bilać, v.d. Direktor ljudskih resursa.

Zagrebačku pivovaru karakterizira dinamična i neformalna klima u kojoj su zaposlenici redovito nagrađivani za njihov doprinos uspjehu kompanije. Pored iznadprosječnih primanja, zaposlenici su nagrađeni i 13. plaćom, božićnicom, regresom, Uskršnjim bonom te brojnim prigodnim nagradama. Radni učinak se redovito prati te se dodatno zalaganje nagrađuje kroz bonuse, različita putovanja te karte za sva sportska i estradna događanja koja su pod sponzorstvom Zagrebačke pivovare.

„Zagrebačka pivovara nudi puno u svakom pogledu. Neformalna kultura koja se ne očituje samo u dress codeu već i u tome što smo poput velike obitelji uvijek spremni na razgovor i dostupni bez obzira na hijerarhijsku poziciju u kompaniji. Dobre materijalne i nematerijalne pogodnosti, ugodnu radnu okolinu koja stimulira osobni rast i razvoj sukladno osobnim kompetencijama i radnoj uspješnosti, dodatne edukacije, međunarodno iskustvo kroz matričnu strukturu. Zagrebačka pivovara je poslodavac koji poštuje i cijeni raznolikost i želi imati visokomotiviran i raznovrstan tim.“, izjavio je Ivan Bilać, v.d. Direktor ljudskih resursa u Zagrebačkoj pivovari.

Otvorena komunikacija i neformalni odnosi su još jedna od specifičnosti Zagrebačke pivovare. Redovito se organiziraju druženje zaposlenika zajedno sa članovima obitelji na događanjima poput Bundek festa ili Rujan festa (na trošak kompanije), team-buildinzi, Happy Hour tijekom kog se zaposlenici neformalno druže te Culture event, druženje zaposlenika s predsjednikom Uprave.

Posvećenost održavanju ugodne radne atmosfere se očituje i u izvrsnim rezultatima anonimnog istraživanja zadovoljstva zaposlenika na kom su najbolje ocijenjena područja zadovoljstvo, lojalnost kompaniji te angažiranost zaposlenika.

„Dobri međuljudski odnosi te kolegijalnost u našoj kompaniji omogućuje nam nesmetanu razmjenu mišljenja, ideja, iskustava i savjeta. Sama stručnost i umijeća kolega su na visokom nivou, ali nadasve bih naglasila da je kolegijalnost s kojom se susrećem za mene osobno najvažnija.“, izjavila je Irena Dorić, Commercial PPM Specijalist u Zagrebačkoj Pivovari.

Napisao

Pročitajte još:

Edukacija

Ovaj 100% hrvatski proizvod razvio je zagrebački tehnološki start-up Nobula Technologies.

Edukacija

Algebra u suradnji s INCO te uz podršku Google.org dodjeljuje stipendije vrijedne čak 300.000 eura za edukacije.

Edukacija

Virtualna i proširena stvarnost ogromnim koracima zahvaća sve segmente društva, a ovaj put upravo akademski svijet iz Opatije prednjači u tehnološkoj revoluciji.

Edukacija

Digitalni inovacijski inkubator powered by Hrvatski Telekom je i ove godine online mjesto gdje se razvijaju inovativni projekti i uči stvarati vrijednost.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.