Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Zagrebački holding se pohvalio stabilizacijom financijske situacije!

Iz Ureda za korporativne komunikacije Zagrebačkog Holdinga primili smo priopćenje vezano za stabilizaciju poslovanja Zagrebačkog holdinga, koje prenosimo u cijelosti.

Iz Ureda za korporativne komunikacije Zagrebačkog Holdinga primili smo priopćenje vezano za stabilizaciju poslovanja Zagrebačkog holdinga, koje prenosimo u cijelosti.

U prioćenju se ističe kako se Zagrebački holding riješio velikih financijskih problema, koje su između ostalog tvrtku kočile i u njezinu poslovanju i razvoju. S time se navodi i poboljšan poslovni rejting tvrtke te značenje stabilizacije financijske situacije koje je i veliki doprinos oporavku gospodarstva u Zagrebu. Cijelo priopćenje pročitajte u nastavku.

”Zadovoljstvo nam je izvijestiti javnost kako se s današnjim danom Zagrebački holding d.o.o riješio velikih financijskih problema koje su tvrtku kočile u poslovanju i njezinom razvoju. Poslovanje Društva od danas je stabilizirano te je sadašnje stanje posljedica niza aktivnosti koje je Uprava Zagrebačkog holdinga na čelu s gosp. Slobodanom Ljubičićem, uz podršku Grada Zagreba i Skupštine Grada Zagreba, uspješno provela u cilju rješavanja dugovanja Društva u visini milijardu kuna.

S tim u svezi realizirane su posljednja četiri mjeseca mjere financijskog restrukturiranja kako bi se stabiliziralo poslovanje  i stvaranje preduvjeta za normalno poslovanje Društva: prodaja dijela potraživanja za društvenu infrastrukturu, reprogram dospjelih kratkoročnih kredita, transformacija ugovora o leasingu sa produljenjem roka i snižavanjem troška leasinga, sklapanje Dodatka V.

Temeljnom kolektivnom ugovoru te reduciranje troškova službenih vozila i reprezentacije. Treba istaknuti da je s današnjim danom bitno poboljšan poslovni rejting tvrtke su na taj način stvoreni uvjeti za otvaranje novih investicijskih ciklusa u Zagrebu. Stabilizacija financijske situacije u Zagrebačkom holdingu nije samo veliki doprinos oporavku gospodarstva u Zagrebu nego će isto tako imati  dugoročni efekt na oporavak gospodarstva i u čitavoj Zagrebačkoj županiji”.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Lifestyle

Poradite na koncentraciji jer samim time ćete bolje raditi i osjećat ćete se zadovoljniji zbog rezultata. Evo nekoliko savjeta za bolju koncentraciju!

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.