Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Zambelli Brand Design osvojio i treću svjetski poznatu nagradu, i to za istarski brand

Riječkom studiju Zambelli Brand design već je poznato kako je osvojiti A’Design svjetski poznatu nagradu za grafiku, ilustraciju i vizualni design za identitet i to za dva hrvatska branda (QUIX i Benin), a ove godine se pridružio i treći.

Riječkom studiju Zambelli Brand design već je poznato kako je osvojiti A’Design svjetski poznatu nagradu za grafiku, ilustraciju i vizualni design za identitet i to za dva hrvatska branda (QUIX i Benin), a ove godine se pridružio i treći.

Naime, radi se o brandu Figura koji prodaje autohtone hrvatske proizvode u dalekom Hong Kong-u.

Anja Zambelli Čolak nagrađena je i ove godine kao primjer perfekcije u vizualnom identitetu i oblikovanju ambalaže čime se može pohvaliti vrlo rijetki broj dizajnera na svjetskoj razini.

U konkurenciji je bilo više od 50.000 radova iz više od 180 zemalja svijeta raspoređenih u 120 kategorija, pa je time ova nagrada zaista velika stvar za cijelu domaću dizajnersku scenu jer pokazuje kako se može svjetski priznata kvaliteta držati konstantnom.

„Nakon odabira sa strane LogoLounge-a za istarski Panissimo, ovo je dokaz kako Istarski brandovi mogu zaista daleko stići kada se spoji lokalno znanje i talent.“ Ističe Anja Zambelli Čolak, vlasnica Zambelli Brand Designa.

A’ Design Award&Competition prva je organizacija na svijetu nastala zbog stvaranja vrijednosti za dizajnere, umjetnike te arhitekte.

Zbog A’Design organizacije i metodologije neovisnih sudaca nagrada se smatra trofejom prestiža u kreativnom svijetu.

Također, suci su sastavljeni od akademika, predstavnika specijaliziranih medija te eksperata koji su dokazani u industriji.

Nagrada se dodjeljuje jednom godišnje sa ciljem promoviranja izvrsnosti u dizajnu.

Pročitajte još:

DOP

Rasprava o održivosti nije ostala samo na impresivnoj 27-metarskoj pozornici u Laubi. Ona je, u suradnji s brendom Nespresso, pretvorena u stvarnost.

Ekonomija

Pružatelj logističkih usluga cargo-partner otvorio je novi logističko-distributivni centar s 12.900 m² skladišnog prostora u Zagrebu.

Turizam

Arena Hospitality Grupe nastavlja s ulaganjima u svoje hotele i u Europi. art’otel budapest nakon opsežne renovacije blista u novom i modernom izdanju, pritom...

DOP

Mars Pet Nutrition, divizija u sklopu tvrtke Mars Petcare, objavljuje da je ostvarila svoj cilj održive nabave 100% ribe koju koristi u proizvodima za...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.