Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Zanima li vas kako posluje neka tvrtka?

Građani pomoću ovog servisa mogu provjeriti kako posluju njihovi potencijalni poslodavci. Oni koji surađuju s drugim poslovnim subjektima mogu provjeriti radi li se o pouzdanim poslovnim partnerima, a znatiželjni mogu provjeriti kako posluju tvrtke njihovih prijatelja.

Građani pomoću ovog servisa mogu provjeriti kako posluju njihovi potencijalni poslodavci. Oni koji surađuju s drugim poslovnim subjektima mogu provjeriti radi li se o pouzdanim poslovnim partnerima, a znatiželjni mogu provjeriti kako posluju tvrtke njihovih prijatelja.

Financijska agencija je lansirala beta verziju novog internetskog servisa, transparentno.hr, koji svim građanima omogućuje uvid u podatke o poslovanju obrta, dioničkih i društava s ograničenom odgovornošću te ostalih subjekata obveznika poreza na dobit.

Građani koji su u procesu traženja posla, pomoću ovog servisa mogu provjeriti kako posluju njihovi potencijalni poslodavci. Oni koji surađuju s drugim poslovnim subjektima mogu provjeriti radi li se o pouzdanim poslovnim partnerima, a znatiželjni mogu provjeriti kako posluju tvrtke njihovih prijatelja. Između ostalih, na raspolaganju su podaci poput prosječne plaće, broja zaposlenih, prihoda i rashoda, ostvarene dobiti i podatak o blokadi računa.

Na zadovoljstvo korisnika, pristup podacima ostvaruje se putem Vingda, virtualne valute koja korištenje servisa omogućuje bez plaćanja novcem. Korisnici sami odlučuju kako će steći Vingd potreban za pristup. Mogu ga kupiti ili zaraditi jednostavnim akcijama, kao što su informiranje o Fini i Fininim uslugama i proizvodima. Kroz suradnju s Vingdom, Fina je ovaj servis uspjela učiniti dostupnim svim građanima, bez obzira na to imaju li vlastite prihode, kreditnu karticu ili dovoljno sredstava na mobitelu. Vingd kroz ostale partnerske servise koristi više od 200.000 korisnika u Hrvatskoj

Servis transparentno.hr jedinstven je u Hrvatskoj i u regiji. Dostupan je putem računala i mobilnih uređaja na domeni www.transparentno.hr.

Fina je prepoznala potrebe tržišta za brzim i lako dostupnim poslovnim informacijama te će ovaj servis kontinuirano unaprjeđivati novim podacima i funkcionalnostima. Servisom transparentno.hr Financijska agencija nastavlja modernizirati svoje usluge, investirajući u edukaciju građanstva o prednostima primjene poslovnih informacija u svakodnevnom životu, koje građanima mogu značajno pomoći u donošenju boljih odluka.


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.