Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Zaoštrava se konkurencija na nebu

Air France, KLM, Delta i Virgin Atlantic proširili su suradnju kojom svojim putnicima nude još više odredišta i loyaliti opcija kada putuju prema Velikoj Britaniji, i Sjevernoj Americi.

Air France, KLM, Delta i Virgin Atlantic proširili su suradnju kojom svojim putnicima nude još više odredišta i loyaliti opcija kada putuju prema Velikoj Britaniji, i Sjevernoj Americi.

Novi partnerski sporazum omogućiti će kupcima nove rute, bolje rasporede letenja, fleksibilniji način rezervacije letova preko mobitela, webova, aplikacija i putničkih agencija te korištenje Bluebiz i Frequent flyer opcija.

Ovim sporazumom omogućena je daljnja povezanost sa 238 gradova u Sjevernoj Americi, 98 u središnjoj Europi i 16 u Velikoj Britaniji; izbor od 110 transatlantskih ruta non-stop, povećanje putničkog i cargo prijevoza na 23 posto ukupnog transatlantskog prijevoza.

Proširene korisničke pogodnosti putnici mogu početi koristiti od 13.2.2020.godine što znači da će moći skupljati bodove na svojim loyalty karticama ili uživati u Elite programu u sva četiri zrakoplovna prijevoznika.

Godišnji prihodi od zajedničkog ulaganja procjenjuju se na 13 milijardi USD, a ukupan broj zaposlenika u sve 4 kompanije je preko 180.000.

Pročitajte još:

Novosti

Zrakoplovna kompanija Air France od danas 10.listopada pa sve do 23.studenoga 2022.godine u Early Bird kampanji  nudi velik broj odredišta za putnike iz Zagreba...

Novosti

Prema mišljenju putnika i stručnog žirija usluga koju pruža nizozemska zrakoplovna kompanija KLM ocijenjena je najvišim ocjenama.

Poduzeća

Tradicionalno se za KLM rođendan predstavlja i nova Delftware minijatura kućice.

Novosti

Nakon ljeta obilježenog velikom potražnjom za putovanjima, Air France nastavlja s ponovnim otvaranjem svoje globalne mreže.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.