Započela dugo očekivana Ljetna škola u AGENCY04

U subotu 13. srpnja započela je dugo očekivana Ljetna škola u AGENCY04 na koju su se prijavila čak 582 kandidata. Selekcijskim je postupkom odabrano 36 kandidata koji su došli na prvo predavanje.

U Ljetnoj školi učit će se na temu razvoja Java aplikacija uz korištenje Spring Boot frameworka, a škola će trajati pet tjedana. Polaznici po završetku dobivaju certifikat, a ako žele, mogu se prijaviti i za posao u AGENCY04.

Za sve one koji se već sada žele prijaviti za sljedeću godinu, mogu to učiniti odmah klikom OVDJE.

Nova zapošljavanja uz sjajne uvjete

Budući da tvrtka i dalje raste, konstantno se otvaraju nove pozicije za zapošljavanje, a trenutno je otvoreno čak njih 9. Više informacija o otvorenim pozicijama i kako se prijaviti možete saznati klikom OVDJE.

Od benefita treba istaknuti razrađen sustav nagrađivanja, konstantnu edukaciju zaposlenika kroz „Learn at Lunch“ predavanja, učenje stranog jezika, nagrađuju se blogeri, dodjeljuju se godišnje nagradu za najbolju zaposlenicu ili zaposlenika, postoje povlašteni uvjeti kreditiranja u komercijalnoj banci, igraonica za opuštanje kada nastupi blokada i osiguran budžet za nove igre, neograničen budžet za stručnu literaturu, organiziraju se večeri društvenih igara, projekcije filmova, a nerijetko se soba za sastanke transformira u gaming sobu.

Zaposlenici imaju na raspolaganju nekoliko električnih romobila, ali i vježbanje joge u uredu.

Podijeli

Odgovori

Top