Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Započeo je Istrian Tourism Competition!

U sklopu projekta, studenti i mlade osobe imati će priliku prezentirati svoje ideje i rješavati teme odnosno case-ove iz područja turizma.

U sklopu projekta, studenti i mlade osobe imati će priliku prezentirati svoje ideje i rješavati teme odnosno case-ove iz područja turizma.

START UP udruga za poticanje poduzetništva i zapošljavanja mladih ljudi raspisala je natječaj za sudjelovanje u projektu Istrian Tourism Competition (ITC). Projekt Istrian Tourism Competition (ITC) održat će se u Puli od 15. svibnja do 30. lipnja 2014. godine.

Mlade će osobe imati priliku rješavati teme odnosno case-ove iz područja turizma. U projektu će sudjelovati Uniline d.o.o., Valamar d.d., HBOR, Istarska županija, TZ Istarske županije, TZ Pula, Općina Bale, TZ Bale, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, FET „Dr. Mijo Mirković“, Studentski centar Pula, Stancija Meneghetti d.o.o., Histria Aromatica d.o.o., OMH, UHPA, UPUHH.

U sklopu projekta, studenti i mlade osobe imati će priliku prezentirati svoje ideje i rješavati teme odnosno case-ove iz područja turizma. Osim samog natjecanja, predviđeno je i održavanje nekoliko predavanja eminentnih predavača te posjeta poduzećima/institucijama iz područja turizma u cilju stjecanja novih znanja i vještina te poboljšanja kvalitete radova natjecatelja.

U natjecanju mogu sudjelovati studenti viših godina studija (druga i  treća godina preddiplomskog studija te prva i druga godina diplomskog studija) i mlade osobe do 30 godina s VŠS i VSS. Natječaj za sudionike objavljen je na web stranicama udruge: http://www.startup-udruga.hr/, a rok za prijavu je 30. svibnja 2014.

Za dodatne informacije šaljite upite na e-mail: [email protected] te pratite web stranice START-UP udruge: http://www.startup-udruga.hr/ i facebook stranicu – Istrian Tourism Competition:  https://www.facebook.com/istriantourismcompetition

Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

Ako ste trenutačno u procesu potrage za poslom ili želite promijeniti radno mjesto, ovi bi vam savjeti mogli biti poprilično korisni.

Edukacija

Klub Alpbach Hrvatska je raspisao natječaj za dodjelu stipendija za prestižni Europski Forum Alpbach.

Ljudski resursi

Sudionike istraživanja smo upitali što je po njihovu mišljenje najvažnije za dobivanje posla, odnosno čime mogu osvojiti potencijalnog poslodavca.

Ljudski resursi

Cilj Projekta je promovirati značaj poduzetničkog ponašanja među mladim pravnicima/cama te ukazivati na specifične izazove s kojima se oni susreću u zrelim fazama razvoja...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.