Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

Započinje najvažnije natjecanje web trgovina u Adriatic regiji Web Retailer Award 2021!

Prijava na natjecanje je potpuno besplatna svim web trgovcima, a njihov daljnji plasman u polufinale i finale natjecanja ovisi o njihovim kupcima i stručnoj ecommerce komisiji, okupljenoj posebno za ovu prigodu.

Web Retailer Award 2021, namijenjen je svim agilnim web trgovinama koji žele odmjeriti snage s konkurencijom, poboljšati svoj položaj na tržištu i prilagoditi se potrebama međunarodnih kupaca.

Natjecanje WRA 2021 organizira Jeftinije.hr, a web trgovine se natječu u kategorijama koje su osmišljene s obzirom na ponudu proizvoda koje nude kupcima u svojim web trgovinama. I ove godine natjecanje ima međunarodni karakter – hrvatske, slovenske i srpske web trgovine dobit će priliku osvojiti laskavu titulu najbolje web trgovine u Adriatic regiji!

Prijave na Web Retailer Award 2021 su otvorene do 19. rujna 2021.

Što trgovcima donosi besplatna prijava na WEB RETAILER AWARD 2021 natjecanje?

Prijava na natjecanje je potpuno besplatna svim web trgovcima, a njihov daljnji plasman u polufinale i finale natjecanja ovisi o njihovim kupcima i stručnoj ecommerce komisiji, okupljenoj posebno za ovu prigodu.

Naime, da bi se plasirali u polufinale WRA 2021 natjecanja, web trgovci moraju prikupiti 50 mišljenja svojih kupaca putem ankete koju za njih organizira Jeftinije.hr. Najbolje ocjenjene trgovine, po 3 iz svake natjecateljske kategorije, ulaze u finale natjecanja u kojem ih ocjenjuje stručna komisija od više od 60 vrhunskih ecommerce stručnjaka iz cijele regije.

Prijavite se i potvrdite povjerenje kupaca u web kupovinu

WRA 2021 natjecanje prijavljenim web trgovcima donosi jedinstvene benefite – od neprocjenjivih povratnih informacija njihovih kupaca do savjeta najuspješnijih profesionalaca iz ecommerce industrije – a sve prijavljene web trgovine, bez obzira na plasman, po završetku natjecanja dobivaju prijedloge i ideje za napredak i poboljšanje poslovanja.

Prošle se godine prijavila 461 web trgovina. Hoće li rekord biti oboren ove godine?

Laskave titule, ali još važnije vrlo detaljan i sveobuhvatan pregled svake prijavljene web trgovine pomaže u jačaju povjerenja kupaca u svijet web kupovine i otvara vrata novim online kupcima kojih je iz dana u dan sve više. Usporedba i upoznavanje na razini Adriatic regije otvara pak nove mogućnosti za umrežavanje i prepoznatljivost najuspješnijih web trgovina.  

Najbolje razloge za prijavu na natjecanje WEB RETAILER AWARD 2021 otkrili su nam neki od prošlogodišnjih sudionika:

Mirnes Jusufović, Gizzmo.hr, Web Champion Award 2020

„Glavna prednost natjecanja je u metodologiji ocjenjivanja, jer pored anketa kupaca s reprezentativnim uzorkom, ocjenu korigiraju i predstavnici struke. Izvješća koja dobivamo u sklopu natjecanja analiziramo sa zanimanjem i smatramo ih dobrodošlim uvidom.“

Tomislav Obradović, Sonusart.hr, 3rd People’s Choice Award 2020

„Pozitivna ocjena kvalitete web trgovine od strane vodećih stručnjaka te nominacija u društvu brojnih uspješnih web trgovina na tržištu predstavljaju veliko postignuće. Također, smatramo da je ovo natjecanje važan indikator samim kupcima prilikom odabira web trgovine i sigurnost da će kupnja ispuniti njihova očekivanja uz najvišu razinu kvalitete.“

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Lifestyle

Grč koji u nama može prouzročiti strah od neuspjeha ili manjak motivacije može se ozbiljno odraziti na naše poslovne uspjehe, učiniti nas neefikasnim i...

Komentari

U suvremenoj psihologiji postoji velik broj istraživanja koja ukazuju na važnost pozitivnog mišljenja, ali ona uglavnom nisu poznata ljudima izvan struke.

Lifestyle

Osjećate konstantan umor, iscrpljenost bez obzira na količinu sna, bezvoljni ste i teže se nosite s radnim zadacima koje ste prije obavljali “kao od...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.