Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

Zaposlenici tvrtke Robert Bosch uljepšali okoliš SOS Dječjeg Sela Lekenik

U sklopu svojeg programa društvene odgovornosti, vjerni prijatelj i dugogodišnji partner SOS Dječjeg sela Hrvatska, tvrtka Robert Bosch d.o.o. djeci, mladima, SOS mamama i ostalim djelatnicima SOS Dječjeg sela Lekenik priuštila je obiteljski dan za pamćenje.

Boschevi zaposlenici uređivali su okoliš Sela – čistili prilazne puteve, bojali vrata kotlovnica, ograda kuća pergola u Selu dok su za djecu organizirane znanstvene radionice te zabavni program pod vodstvom popularnog zabavljača i voditelja Luke Bulića. Kao posebno iznenađenje, Boschevi djelatnici iz odjela električnih alata pokazali su štićenicima SOS Dječjeg sela kako se izrađuju drveni auti i kućice za lutke.

Robert Bosch d.o.o. tvrtka je koja iznimno njeguje jednu od svojih temeljnih vrijednosti – društveno odgovorno poslovanje. To je razlog što već drugu godinu zaredom uspješno surađuje sa SOS Dječjim selom Hrvatska čiji je vjerni prijatelj i donator. Nakon vrijedne donacije u sklopu koje su opremili kuhinju i kupaonicu jedne SOS kuće, tvrtka Bosch ove je godine ‘usvojila’ SOS obitelj iz SOS Kuće Ruža u Lekeniku te pokrila njihove godišnje režijske troškove. Također, zaposlenici tvrtke Bosch tijekom cijele godine provode razne aktivnosti za djecu iz SOS Dječjeg sela Lekenik.

‘Društvena odgovornost jedna je od Boschevih temeljnih vrijednosti, zbog toga nam je iznimna čast što su SOS Dječje selo Lekenik i kompanija Bosch postali dobri prijatelji tijekom proteklih godina. Kao i uvijek do sada kroz naše aktivnosti i danas želimo poslati poruke važnosti pomaganja potrebitima i razvijanja svjesnosti društveno odgovornog poslovanja u okviru poslovanja tvrtke’, istaknula je Mirsada Kudrić, direktorica kompanije Robert Bosch d.o.o za Hrvatsku i Sloveniju.

‘Naše drage prijatelje i donatore, zaposlenike tvrtke Robert Bosch d.o.o., uvijek rado ugostimo i dočekamo u Selu. S njima je svako druženje nova avantura, a upravo takvu priredili su nam i ove subote. Od srca im zahvaljujem u ime djece, SOS mama i svih djelatnika SOS Dječjeg sela Lekenik i iznimno se radujem budućoj suradnji’, rekao je direktor SOS Dječjeg sela Lekenik, Mario Čović, koji je zajedno s djecom i dragim gostima u subotu, 12. rujna, uživao u ‘Bosch Family Dayju’.


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.