Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Zaposli se u turizmu: traže se konobari, voditelj restorana, animatori

(Po)tražite posao u turizmu i osvojite nagrade

Dobar početak sezone prati i broj oglasa u kojima se traže djelatnici za rad u turizmu i ugostiteljstvu – zavirite u ponudu.
Velik broj noćenja i posjeta turista za uskrsne blagdane zabilježen je u turističkim odredištima od Dubrovnika, preko Splita, do Istre. Dobar početak sezone prati i broj oglasa u kojima se traže djelatnici za rad u turizmu i ugostiteljstvu – trenutno je na portalu MojPosao aktivno više od 280 oglasa.

Izdvajamo:

  • Zapošljava se više djelatnika za obavljanje poslova konobara u restoranima Dubravka, Nautika i Panorama. Svoju prijavu možete poslati najkasnije do 26. travnja. Svim kandidatima koji zadovolje u radu, poslodavac nudi mogućnost rada u cijeloj idućoj sezoni.
  • Konobara zapošljava i Wine&Cheese bar u staroj jezgri Paga. Poslodavac nudi mogućnost smještaja i zaposlenja kao ‘stalni sezonac’. Više informacija možete pronaći ovdje.
  • Ukoliko ste spremni na nove izazove u međunarodnom poduzeću sa odličnim mogućnostima napredovanja dostavite motivacijsko pismo i CV najkasnije do 16.04.2015.
  • Zapošljava se osoba visoke stručne spreme s radnim iskustvom na poslovima voditelja objekta/koordinatora zaštite na radu. Više informacija možete pronaći u oglasu.
  • Prijavite se za posao animatora i provedite ljeto na aktivan i zabavan način. Od kandidata se očekuje najmanje srednja stručna sprema i aktivno poznavanje engleskog jezika.
  • Zapošljava se kuhar s poznavanjem HACCP pravila od kojeg se očekuje izvrsno poznavanje pripreme ribe i tradicionalnih jela. Svoju prijavu možete poslati putem linka.
  • Caffe bar u sklopu splitskom City Centra One zapošljava više djelatnika za posao konobara. Prijavite se najkasnije do 23. travnja.
  • Hotel na otoku Šipanu traži šefa kuhinje i kuhara. Od kandidata se očekuje radno iskustvo u hotelu i poznavanje rada sa HACCP sustavom.
  • Ukoliko imate sve potrebne kvalifikacije za voditelja restorana, pošaljite svoj životopis na hrvatskom i engleskom jeziku najkasnije do 15. travnja.

NAGRADNI NATJEČAJ:
Osim na oglase, prijavite se i na nagradni natječaj kojim možete obogatiti svoj životopis! Na raspolaganju su vam edukacije za radnu poziciju barmen, kuhar, konobar, slastičar, ali i edukacija za strane jezike koji su itekako potrebni za uspješnu prijavu na oglase za posao u turizmu.
Preneseno sa: http://www.moj-posao.net/


Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.