Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

“Zaposlimo Hrvatsku”

pixabay.com

Zaposlimo Hrvatsku uvodna je konferencija projekta, koju organiziraju Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska akademija znanosti pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice RH održat će se 3. lipnja u 10 sati u Vijećnici Hrvatske gospodarske komore, Rooseveltov trg 2, Zagreb

Konferenciju će otvoriti predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović, predsjednik Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti prof.dr.sc. Zvonimir Kusić, predsjednik Hrvatske gospodarske komore Luka Burilović.

Reagirajući na sve snažnije pozive hrvatskih građana, te najšire javnosti da se i važne institucije hrvatskog društva jasnije odrede spram ključnih problema i izazova pred kojima stojimo kao država i zajednica, Hrvatska gospodarska komora je inicirala projekt pod nazivom Zaposlimo Hrvatsku, kao poticaj ključnim donosiocima odluka da se usredotoče na rješavanje dugotrajnog, tvrdokornog i krajnje ozbiljnog problema niske stope zaposlenosti i aktivnosti stanovništva Hrvatske.

Uključivanje naše najuglednije i središnje institucije znanja, Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, kao partnera na projektu, u još većoj mjeri pridonosi ostvarivanju našega cilja, a u vidu prepoznavanja i dimenzioniranja različitih aspekta podzaposlenosti Hrvatske, te u konačnici ponude i određenih rješenja te prijedloga mjera za brže i učinkovitije rješavanje tog problema.

www.hgk.hr


Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.