Zašto etično bankarstvo?

U utorak, 06. rujna 2016. u 20 sati u Green Golden Club-u, Radnička cesta 52 u Zagrebu, u organizaciji Agencije Diamaris, održati će se Ebank Business Club.

Gost eventa Goran Jeras, pokretač projekta Etične banke u Republici Hrvatskoj odgovarat će na pitanja iz publike pa ćete tako moći saznati više informacija zašto etično bankarstvo, tko upravlja tom bankom, kako do financiranja projekata, što kažu sadašnji zadrugari etične banke, kako vam etična banka može pomoći u vašem poslovanju i mnoga druga pitanja kojih se sjetite.

Inače, za one koji ne znaju, Etična banka u osnivanju razvojna je banka koja zajedno sa svojim članovima želi stvarati dodanu vrijednost potičući ih na racionalno korištenje resursa, a ne na zaduživanje.

Idući gost je i Bojan Pečnik – direktor Tehnološko Inovacijskog Centra Međimurje. Ovaj kreativni astrofizičar, autor je projekta „Hipersfera“, bespilotne letjelice simboličnog naziva „Oko na nebu“. Iako je doktorirao u Njemačkoj, vratio se u Hrvatsku sa ciljem da unaprijedi znanstvenu zajednicu. Velika mu je želja kroz brojne projekte približiti znanost mlađim naraštajima.

Sponzori eventa: Green Gold Club, D&K promotional gifts, fotografiranje – Jelena Slobodnjak ( freelancer ), šminka i frizure – Respect studio

Ulaz na događaj se ne naplaćuje a poželjno bi bilo najaviti se na brojeve 0994232955 ili 0913377777, email [email protected] ili  Facebook stranici eventa (https://www.facebook.com/events/109545879500972/).

Podijeli

Odgovori

Top