Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Završen projekt Japana i Hrvatske u otkrivanju poplava i odrona [VIDEO]

U Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta održana je ceremonija završetka projekta u otkrivanju poplava i odrona, ostvaren u suradnji Republike Hrvatske i Japana.

U Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta održana je ceremonija završetka projekta u otkrivanju poplava i odrona, ostvaren u suradnji Republike Hrvatske i Japana.

U ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta održana je svečana ceremonija završetka projekta između Japana i Hrvatske u otkrivanju poplava i odrona pod nazivom “Identifikacija rizika i planiranje korištenja zemljišta za ublažavanje nepogoda kod odrona zemlje i poplava u Hrvatskoj“.

Projekt su predstavili ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović, veleposlanik Japana Keiji Ide te voditelji projekta, dr. Nevenka Ožanić sa Sveučilišta u Rijeci i japanski profesor Hideaki Mauri.

[infopunkt 7917 2]

Dr. Nevenka Ožanić rekla je nekoliko riječi o sudionicima projekta, ciljevima projekta kao i njegovim rezultatima.

[infopunkt 7917 4]

Projekt koji je odobren 2008. godine financirao je Japan s 4 milijuna eura, a voditelji hrvatsko-japanskog tima nadaju se kako će se svesrdna suradnja nastaviti i u budućnosti.

Napisao

Pročitajte još:

Financije

Zarađivati novce ulaganjem svakako je jedan od dinamičnijih i izazovnijih načina ostvarivanja prihoda.

Lifestyle

Ljudi s višim koeficijentom inteligencije lakše prihvaćaju dvosmislenost i nejasnoće, otkriva studija, koja navodi i još tri ključne osobine inteligentnijih ljudi.

Komentari

U suvremenoj psihologiji postoji velik broj istraživanja koja ukazuju na važnost pozitivnog mišljenja, ali ona uglavnom nisu poznata ljudima izvan struke.

Izdvojeno

Na poslu stječemo prijatelje, družimo se, slavimo rođendane, okupljamo se.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.