Zdravi, ukusni i osvježavajući obroci u samom centru grada, u Hotelu Dubrovnik

Zdravi, ukusni i osvježavajući obroci u samom centru grada, u Hotelu Dubrovnik

Za one koji bi željeli promjeniti nešto u svojoj prehrani, a nikako da počnu, ili bi jednostavno željeli uživati u izvrsnoj hrani, u Hotelu Dubrovnik mogu probati deset vrhunskih, zdravih obroka po povoljnim cijenama. Otkrijte neodoljive voćno-povrtne kombinacije ili neka klasična jela spravljena na nov način. Jela su spravljena od domaćih, svježih namirnica s Dolca, dođite i uvjerite se u razliku!

A najbolji završetak svakog objeda je naravno desert – provjerite nove kombinacije okusa.

– Svi se mi uvijek negdje žurimo, nosimo sa sobom voće koje zaboravimo pojesti pa ga onako poluzgnječenog vraćamo kući, zajedno s grižnjom savjesti – objašnjava razloge kreiranja novih menija zdrave hrane Sanković.

Zdravi kokteli

Ukoliko vam ujutro nedostaje nešto osvježavajuće da vam brzo podigne energiju, tada je cocktail „Good morning“ prava stvar za vas – čista energija naranče, jabuke, mrkve i kivija u čas ruši umor pred sobom!

Ako osjetite da gubite koncentraciju i polet, zatražite čašu „Dr. Beta“ koktela i nevjerojatno ukusna kombinacija cikle, naranče, mrkve i meda učinit će svoje i brže no što mislite…

A ako se nakon napornog dana pripremate za malu noćnu avanturu, definitivno morate probati posebnu kombinaciju koju nudi koktel „Flirt“, koji sjedinjuje moć lubenice, ananasa, jagoda, kupine i naranče… ili, počastite voljenu osobu „Sunset“ koktelom, naranča, nektarina, jagoda, kupina i med garancija su izvrsnog početka večeri….

O Hotelu Dubrovnik…

Hotel Dubrovnik, jedini hotel u strogom centru grada, započeo je novo poglavlje u svojoj osamdesetgodišnjoj povijesti.

Otvoren 1929. postao je svojevrsni zaštitni znak grada. Hotel se kroz godine mijenjao – najznačajnije početkom 80-tih godina prošlog stoljeća kada je nadograđen novi, tzv. „stakleni“ dio hotela. Trenutno je završena prva faza novog preuređenja, novouređene sobe već su dočekale svoje prve goste i prvi komentari su vrlo pozitivni.

Podijeli

Odgovori

Top