Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Zdravko Mamić u eteru primitivno izvrijeđao Željka Jovanovića

“On je uvreda za hrvatski um, hrvatski mozak i hrvatskog čovjeka. On mrzi sve što počinje s hrvatski – nogometni klub Dinamo, olimpijski odbor, prosvjeta, nogometni savez, akademija znanosti i umjetnosti”

“On je uvreda za hrvatski um, hrvatski mozak i hrvatskog čovjeka. On mrzi sve što počinje s hrvatski – nogometni klub Dinamo, olimpijski odbor, prosvjeta, nogometni savez, akademija znanosti i umjetnosti”

Zdravko Mamić, izvršni predsjednik Dinama, ovaj put je pretjerao. Gostujući na jednom zagrebačkom radiju, na upit voditelja o “zategnutom” odnosu s ministrom sporta Željkom Jovanovićem, Mamić se svom žestinom obrušio na ministra ne birajući riječi.

“On je uvreda za hrvatski um, hrvatski mozak i hrvatskog čovjeka. On mrzi sve što počinje s hrvatski – nogometni klub Dinamo, olimpijski odbor, prosvjeta, nogometni savez, akademija znanosti i umjetnosti”, optuživao je Mamić, a onda su krenule gnusne uvrede na račun ministra:

“Zamislite da čovjek koji je Srbin, koji nikada nije radio u prosvjeti i sportu, osim što je bio dizač utega, je ministar tako važnog resora. I to daš čovjeku bez ikakvog iskustva i s takvom hrvatomržnjom”.

Točka na i uvredama Željka Jovanovića bila je: “On je najveći Hrvatomrzac poslije Khuena Hedervaryja”.

Inače Mamić stariji u emisji je govorio o skorašnjoj kvalifikacijskoj utakmici za SP u Brazili 2014. reprezentacija Hrvatske i Srbije na Maksimiru, Dinamu, kupoprodaji igrača i (ne)plaćanju poreza, situaciji u HNS-u.

Čak je rekao i pod kojim uvjetima bi napustio Dinamo. “Dao bih sve da se pravi Bad Blue Boysi vrate i da vidim puni sjever kako navija. Poklonio bi im svoju ostavku koju mnogi toliko žele”

Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Većina zaposlenika u Hrvatskoj smatra kako bi im poslodavci tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru trebali omogućiti fleksibilnije radno vrijeme.

Ekonomija

Nova epizoda Koordinacije posvećena je stadionima na kojima se igra Svjetsko prvenstvo u Katru.

Lifestyle

Argentinski nogometni savez (AFA) i  zrakoplovna tvrtka flydubai sa sjedištem u Dubaiju, objavili su danas regionalno partnerstvo.

Edukacija

"Pričajmo nogomet", kaže Thorsten Lambertus iz tvrtke Fraunhofer Building & Venture Incubation, ujedno i predavač na WU Executive Academy.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.