Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Osobne financije

Želiš brzo zaraditi novac na Revolutu? Evo kako

Revolut trenutno provodi promotivnu akciju s open source blockchain platformom Polkadot.

Revolut trenutno provodi promotivnu akciju s open source blockchain platformom Polkadot. U sklopu ove promotivne akcije na Revolut aplikaciji provodi se edukacija o kripto svijetu s naglaskom na Polkadot, a korisnik odgovarajući na pitanja može zaraditi nešto ove kriptovalute u vrijednosti oko 70 kuna.

Prije svega, kako biste uopće mogli pristupiti ovom kvizu i zaraditi svoj novac, potrebno je imati aplikaciju i karticu Revolut. Ako nemate Revolut karticu, nećete moći niti sudjelovati u ovoj promotivnoj akciji budući da se zarađeni novac sprema direktno na Vaš Revolut račun. Ako već imate karticu i aplikaciju, možete na idući korak.

Otvorite Revolut aplikaciju i idite na karticu Kriptoimovina. Na kartici Kriptoimovina pronađite Learn ili Nauči gdje se pokreće kviz gdje možete naučiti osnove kripto svijeta i gdje možete pokrenuti kviz u sklopu ove promotivne akcije. Kviz ima dva dijela podijeljenih u 4 i 5 posebnih lekcija. 

Prvi dio kviza posvećen je kripto svijetu, a drugi blockchain platformi Polkadot. Za svaku lekciju potrebno je pogledati kratki video ili pročitati kratki članak nakon čega dobivate mogućnost odgovaranja na Milijunaš vrstu pitanja. 

Odgovarajući na pitanja i napredujući na nove lekcije zarađuješ kriptovalutu Polkadot. Nakon što prođeš svih devet lekcija, zaradit ćeš kriptoimovinu Polkadot u vrijednosti 70 hrvatskih kuna.

Ako ne znaš puno o kriptovalutama, a želio bi zaraditi ovih 70 kuna, na portalu Tako.hr možeš pogledati upute kako još lakše riješiti kripto kviz na aplikaciji Revolut i zaraditi 70 kuna.

Polkadot je open source blockchain platforma kojoj je mislija potpuna anonimnost surfanja webom gdje su identiteti i podaci korisnika doista njihovi te se njima ne može manipulirati niti ih se može prodavati. Polkadot ovo želi postići decentralizacijom weba gdje su korisnici u kontroli. Polkadot omogućuje internet na kojem blockchainovi mogu razmjenjivati ​​informacije i transakcije na povjerljiv način putem Polkadot lanca. Token koji Polkadot koristi zove se DOT i ovu kriptovalutu moguće je zaraditi putem kviza.

Ako ste tek počeli učiti o kriptovalutama, saznajte kako kupiti kriptovalute.

Pročitajte još:

Ljudski resursi

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri!

Financije

U svrhu poboljšanja financijske pismenosti učenika od 5. do 8. razreda osnovne škole, Institut za financijsko obrazovanje Štedopis, uz podršku Ministarstva znanosti i obrazovanja,...

Financije

Pitanje je hoće li euro uopće postojati za nekoliko desetljeća.

Financije

Čak 70 posto ispitanih poduzetnika smatra da će nedavno uveden euro pozitivno utjecati na poslovanje njihove tvrtke, pokazalo je istraživanje Poduzetnički barometar koje je...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.