Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Osobne financije

Želiš brzo zaraditi novac na Revolutu? Evo kako

Revolut trenutno provodi promotivnu akciju s open source blockchain platformom Polkadot.

Revolut trenutno provodi promotivnu akciju s open source blockchain platformom Polkadot. U sklopu ove promotivne akcije na Revolut aplikaciji provodi se edukacija o kripto svijetu s naglaskom na Polkadot, a korisnik odgovarajući na pitanja može zaraditi nešto ove kriptovalute u vrijednosti oko 70 kuna.

Prije svega, kako biste uopće mogli pristupiti ovom kvizu i zaraditi svoj novac, potrebno je imati aplikaciju i karticu Revolut. Ako nemate Revolut karticu, nećete moći niti sudjelovati u ovoj promotivnoj akciji budući da se zarađeni novac sprema direktno na Vaš Revolut račun. Ako već imate karticu i aplikaciju, možete na idući korak.

Otvorite Revolut aplikaciju i idite na karticu Kriptoimovina. Na kartici Kriptoimovina pronađite Learn ili Nauči gdje se pokreće kviz gdje možete naučiti osnove kripto svijeta i gdje možete pokrenuti kviz u sklopu ove promotivne akcije. Kviz ima dva dijela podijeljenih u 4 i 5 posebnih lekcija. 

Prvi dio kviza posvećen je kripto svijetu, a drugi blockchain platformi Polkadot. Za svaku lekciju potrebno je pogledati kratki video ili pročitati kratki članak nakon čega dobivate mogućnost odgovaranja na Milijunaš vrstu pitanja. 

Odgovarajući na pitanja i napredujući na nove lekcije zarađuješ kriptovalutu Polkadot. Nakon što prođeš svih devet lekcija, zaradit ćeš kriptoimovinu Polkadot u vrijednosti 70 hrvatskih kuna.

Ako ne znaš puno o kriptovalutama, a želio bi zaraditi ovih 70 kuna, na portalu Tako.hr možeš pogledati upute kako još lakše riješiti kripto kviz na aplikaciji Revolut i zaraditi 70 kuna.

Polkadot je open source blockchain platforma kojoj je mislija potpuna anonimnost surfanja webom gdje su identiteti i podaci korisnika doista njihovi te se njima ne može manipulirati niti ih se može prodavati. Polkadot ovo želi postići decentralizacijom weba gdje su korisnici u kontroli. Polkadot omogućuje internet na kojem blockchainovi mogu razmjenjivati ​​informacije i transakcije na povjerljiv način putem Polkadot lanca. Token koji Polkadot koristi zove se DOT i ovu kriptovalutu moguće je zaraditi putem kviza.

Ako ste tek počeli učiti o kriptovalutama, saznajte kako kupiti kriptovalute.

Pročitajte još:

Nekretnine

Razdoblje u kojem se nalazimo na globalnoj je razini već neko vrijeme u znaku velike potražnje za nekretninama, te ujedno i u znaku visokih...

Poduzeća

JYSKov promet povećan za 13,5 posto, dok je ostvareni EBIT u odnosu na rekordnu 2020./21. veći za preko 5 milijuna kuna.

Financije

Glavne teme bile su iskustva iz prošlih kriza, makroekonomska predviđanja te izazovi i prilike za poduzetnike za poslovanje u uvjetima krize.

Financije

Fintech ili financijska tehnologija krovni je termin koji se odnosi na softvere, algoritme i aplikacije koje olakšavaju i automatiziraju tradicionalne načine raspolaganja novčanim sredstvima

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.