Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Želite ostvariti svoje pune potencijale?

NLP Practitioner trening jedan je od najznačajnijih i najkorisnijih koraka koje možete napraviti na putu svog osobnog rasta i razvoja.

eco

NLP Practitioner trening jedan je od najznačajnijih i najkorisnijih koraka koje možete napraviti na putu svog osobnog rasta i razvoja. Nudi mogućnost integracije najefikasnijih NLP alata i modela za kreiranje uspjeha, ispunjenosti i zadovoljstva, te izvrsnosti i mentalnog zdravlja kroz osobno iskustvo i učenje primjene naučenog na različitim životnim područjima. Temelj i fokus treninga je primjena NLP alata u procesima promjene ponašanja, ostvarenja osobnih i profesionalnih ciljeva te prenošenja željenih poruka u svakodnevnoj komunikaciji.

 

“Mozgovi nisu stvoreni za postizanje rezultata; oni samo prate smjer. Ako znate kako mozak radi, možete sami postaviti svoje upute. Ako ne, onda će to učiniti netko drugi umjesto vas.”

Richard Bandler

 

Ako vam je želja i cilj:

– lakše i smislenije upravljati svojim emocijama, mislima i ponašanjem
– ukloniti blokade, prepreke i nerazumijevanje u komunikaciji
– postići izvrsnost u komunikaciji
– biti bolji u javnom nastupu, prezentaciji i prodaji
– prepoznati što motivira vas i ljude oko vas
– riješiti mentalne i emotivne blokade
– promijeniti neželjene navike
– orijentirati se prema rješenju, a ne prema problemu
– ostvariti ciljeve, želje i snove u privatnom i poslovnom životu
– stvoriti skladne odnose kroz osjećaj razumijevanja i povjerenja
– povećati razinu energije
– aktivirati unutarnje resurse
– ostvariti svoje pune potencijale
– biti uspješan lider, te voditi, potaknuti i motivirati druge ljude

Jeste li potpuno novi u NLP-u ili ste već čuli za njega, ovaj trening će promijeniti vaš pogled na život i pomoći vam da postanete najbolja verzija sebe. NLP Practitioner je putovanje s kojeg ćete se vratiti obogaćeni najefikasnijim vještinama i NLP tehnikama i alatima, te s neprocjenjivim iskustvom koje ćete moći s lakoćom primijeniti u svom trenutku svog života. Upravo ove vještine i procesi koje ćete ovdje susresti mogu vam pomoći prepoznati što motivira vas i ljude oko vas, te koji je najbolji način da svoju poruku prenesete sugovorniku.

 

Jedinstvena edukacija s dva predavača NLP Trenera započinje 22. siječnja, online.

 

Predavačice su:

MIRJANA PETKOVIĆ

Licencirani Life i Wingwave Coach, NLP i Mindfulness Master Trener, NLC Master Coach, Heal Your Life Teacher, Relax Kids Coach i Učiteljica Autogenog treninga. Kroz radionice i individualni rad primjenjuje licencirane tehnike i coaching metode; Life coaching, Wingwave, NLP, Mindfulness, Heal Your Life, Slike duše, Autogeni trening i Relax Kids. Vlasnica je centra za osobni rast i razvoj Lakoća življenja, stručna suradnica magazina Sensa te portala Zena.rtl.hr. Njene tekstove možete pronaći i na našem portalu She.hr. Ima dugogodišnje iskustvo u radu s odraslima i djecom.

www.mirjanapetkovic.com

URSULA KREMENIĆ

Magistar primijenjene psihologije s fokusom na Neurolingvističku psihologiju. Certificirani je Life Coach i Wingwave Coach, NLP i Mindfulness Trener, Učiteljica Autogenog treninga. U radu primjenjuje certificirane tehnike obiteljske i organizacijske konstelacije te katatimno imaginativni pristup u coachingu. Praktičar je kvantne harmonizacije te se trenutno specijalizira za psihoterapeuta Transakcijske analize (T.A.). Vlasnica je obrta za usluge i savjetovanje Ursula Coaching te radi kao vanjski suradnik za Centar za socijalnu skrb kao voditelj mjere stručne pomoći i potpore u ostvarivanju skrbi o djeci. Ima izvanredne rezultate u radu s odraslima, mladim ljudima srednjoškolske dobi, bračnim parovima, profesionalnim igračima pokera, IT stručnjacima te osobama iz područja glazbene industrije.

www.ursula-coaching.com

Upoznaj sebe u namjeri da bolje upoznaš druge!

Način održavanja: Kombinacija uživo i online (Zoom).

 

Za više informacija i prijavu posjetite https://mirjanapetkovic.com/nlp-practitioner/

pišite na [email protected] ili nazovite broj 098 352 822

Preporučujemo

Novosti

Svjetsko tržište aplikacija za mobilne uređaje iz godine u godinu rapidno raste. Do 2014. godine predviđa se kako će dosegnuti nevjerojatnih 58 milijardi dolara.

Izdvojeno

Kratice su u poslovnom svijetu postale dio svakodnevne komunikacije, a engleske skraćenice gotovo su u potpunosti zamijenile nekadašenje nazive kojima smo se koristili prije...

Financije

Većini ljudi primamljiva je pomisao da iz svog naslonjača mogu pratiti tržište, ulagati i, naravno, zarađivati.

Izdvojeno

Malo čiji sandučić elektronske pošte ne krije barem jednu odbijenicu poslanu nakon testiranja ili razgovora za posao.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.