Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Želite ostvariti svoje pune potencijale?

NLP Practitioner trening jedan je od najznačajnijih i najkorisnijih koraka koje možete napraviti na putu svog osobnog rasta i razvoja.

eco

NLP Practitioner trening jedan je od najznačajnijih i najkorisnijih koraka koje možete napraviti na putu svog osobnog rasta i razvoja. Nudi mogućnost integracije najefikasnijih NLP alata i modela za kreiranje uspjeha, ispunjenosti i zadovoljstva, te izvrsnosti i mentalnog zdravlja kroz osobno iskustvo i učenje primjene naučenog na različitim životnim područjima. Temelj i fokus treninga je primjena NLP alata u procesima promjene ponašanja, ostvarenja osobnih i profesionalnih ciljeva te prenošenja željenih poruka u svakodnevnoj komunikaciji.

 

“Mozgovi nisu stvoreni za postizanje rezultata; oni samo prate smjer. Ako znate kako mozak radi, možete sami postaviti svoje upute. Ako ne, onda će to učiniti netko drugi umjesto vas.”

Richard Bandler

 

Ako vam je želja i cilj:

– lakše i smislenije upravljati svojim emocijama, mislima i ponašanjem
– ukloniti blokade, prepreke i nerazumijevanje u komunikaciji
– postići izvrsnost u komunikaciji
– biti bolji u javnom nastupu, prezentaciji i prodaji
– prepoznati što motivira vas i ljude oko vas
– riješiti mentalne i emotivne blokade
– promijeniti neželjene navike
– orijentirati se prema rješenju, a ne prema problemu
– ostvariti ciljeve, želje i snove u privatnom i poslovnom životu
– stvoriti skladne odnose kroz osjećaj razumijevanja i povjerenja
– povećati razinu energije
– aktivirati unutarnje resurse
– ostvariti svoje pune potencijale
– biti uspješan lider, te voditi, potaknuti i motivirati druge ljude

Jeste li potpuno novi u NLP-u ili ste već čuli za njega, ovaj trening će promijeniti vaš pogled na život i pomoći vam da postanete najbolja verzija sebe. NLP Practitioner je putovanje s kojeg ćete se vratiti obogaćeni najefikasnijim vještinama i NLP tehnikama i alatima, te s neprocjenjivim iskustvom koje ćete moći s lakoćom primijeniti u svom trenutku svog života. Upravo ove vještine i procesi koje ćete ovdje susresti mogu vam pomoći prepoznati što motivira vas i ljude oko vas, te koji je najbolji način da svoju poruku prenesete sugovorniku.

 

Jedinstvena edukacija s dva predavača NLP Trenera započinje 22. siječnja, online.

 

Predavačice su:

MIRJANA PETKOVIĆ

Licencirani Life i Wingwave Coach, NLP i Mindfulness Master Trener, NLC Master Coach, Heal Your Life Teacher, Relax Kids Coach i Učiteljica Autogenog treninga. Kroz radionice i individualni rad primjenjuje licencirane tehnike i coaching metode; Life coaching, Wingwave, NLP, Mindfulness, Heal Your Life, Slike duše, Autogeni trening i Relax Kids. Vlasnica je centra za osobni rast i razvoj Lakoća življenja, stručna suradnica magazina Sensa te portala Zena.rtl.hr. Njene tekstove možete pronaći i na našem portalu She.hr. Ima dugogodišnje iskustvo u radu s odraslima i djecom.

www.mirjanapetkovic.com

URSULA KREMENIĆ

Magistar primijenjene psihologije s fokusom na Neurolingvističku psihologiju. Certificirani je Life Coach i Wingwave Coach, NLP i Mindfulness Trener, Učiteljica Autogenog treninga. U radu primjenjuje certificirane tehnike obiteljske i organizacijske konstelacije te katatimno imaginativni pristup u coachingu. Praktičar je kvantne harmonizacije te se trenutno specijalizira za psihoterapeuta Transakcijske analize (T.A.). Vlasnica je obrta za usluge i savjetovanje Ursula Coaching te radi kao vanjski suradnik za Centar za socijalnu skrb kao voditelj mjere stručne pomoći i potpore u ostvarivanju skrbi o djeci. Ima izvanredne rezultate u radu s odraslima, mladim ljudima srednjoškolske dobi, bračnim parovima, profesionalnim igračima pokera, IT stručnjacima te osobama iz područja glazbene industrije.

www.ursula-coaching.com

Upoznaj sebe u namjeri da bolje upoznaš druge!

Način održavanja: Kombinacija uživo i online (Zoom).

 

Za više informacija i prijavu posjetite https://mirjanapetkovic.com/nlp-practitioner/

pišite na [email protected] ili nazovite broj 098 352 822


Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.