Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Željka Tičić nova je članica uprave SysKita 

Željka Tičić prešla je u Upravu SysKita, hrvatske IT tvrtke specijalizirane za razvoj rješenja za upravljanje Microsoft 365 sustavima, gdje će obnašati funkciju glavne operativne direktorice.

Željka Tičić prešla je u Upravu SysKita, hrvatske IT tvrtke specijalizirane za razvoj rješenja za upravljanje Microsoft 365 sustavima, gdje će obnašati funkciju glavne operativne direktorice. Njezin je dolazak usmjeren na održanje visoke razine zadovoljstva klijenata i zaposlenika te organizacijske izvrsnosti u jeku dosad najvećeg SysKitova rasta. Posljednjih je osam godina provela na poziciji članice Uprave IBM-a Hrvatska gdje je stekla široko korporativno iskustvo na inozemnom i domaćem tržištu.

“SysKitov rekordni rast u zadnje dvije godine, kao i daljnji planovi iziskuju dodatna ulaganja i fokus na poslovne funkcije koje podržavaju razvoj organizacije. Posvetit ću se operativnoj efikasnosti, ljudskim potencijalima, financijama te pravnim pitanjima. Moje je iskustvo upravo u tom području te se veselim novim izazovima na poznatoj poziciji, a s druge strane u potpuno novom okruženju”, izjavila je Tičić. 
 
Ona je četvrta članica Uprave uz Tonija Frankolu, Franu Borozana i Ivu Erceg koji će nastaviti upravljati strateškim razvojem tvrtke i proizvoda.

Toni Frankola, izvršni direktor SysKita objasnio je značaj pridruživanja operativne direktorice: “Stabilno smo rasli godinama, a sad smo probili granicu što se tiče broja zaposlenika, klijenata, kao i veličine projekata. Tu skalabilnost mora nastaviti pratiti operativna izvrsnost. Sigurni smo da će Željkino znanje i bogato iskustvo u IT-ju, kao i pozadina iz financija biti odlična kombinacija za postizanje novih poslovnih uspjeha”.

Udruga nezavisnih izvoznika softvera, CISEx svrstala je SysKit na posljednju top listu “30 veličanstvenih” softverskih izvoznika prema prihodu i izvozu. Također, učetverostručili su broj M365 korisnika svojih rješenja u razdoblju 2020./2021. te bilježe znatan porast potražnje od klijenata iz cijelog svijeta.

Pročitajte još:

Poduzeća

Prepoznat je trud koji NEXE d.d. do sada ulaže u područjima jačanja kapaciteta upravljanja ljudima, upravljanju učinkom i odnosu prema zaposlenicima.

Edukacija

Nagrađeni nisu skrivali zadovoljstvo što ih je udruga, s kojom dijele temeljne vrijednosti u poslovanju i u životu, odabrala za ove vrijedne nagrade, koje...

Ljudski resursi

Toksična radna atmosfera često se kao teret postavlja šefovima, odnosno menadžerima i direktorima odgovornima za određeni dio organizacije posla te brigu o zaposlenicima i...

Poduzeća

Grupacija Kofola više je puta potvrdila da se može nositi s krizom i održati financijsku disciplinu čak i u teškim razdobljima.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.