Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Kerum: Rukama ću nekome gućak iščupati! Meci prolaze kroz mene i ništa mi ne mogu!

Jeste li gledali film od Mela Gibsona? E, tako ću im i ja duplo naplatiti. Nek me čuju i DORH i svi ostali, poručio je splitski gradonačelnik

Jeste li gledali film od Mela Gibsona? E, tako ću im i ja duplo naplatiti. Nek me čuju i DORH i svi ostali, poručio je splitski gradonačelnik

Željko Kerum se javio u eter Radio Dalmacije, piše Business.hr, zbog napisa u medijima kako je blokirana tvrtka njegove nevjenčane supruge Fani, ali i vijesti o njegovom poslovanju.

„Nije točno da mi na poslovnom planu ide loše, ide mi jako dobro, a napisi u novinama su nekorektni, neljudski i rasistički“, komentirao je Željko Kerum medijske napise kako rasprodaje svoje poslovno carstvo.

„Mene napadajte, imam probleme kao i svi, ali ne dirajte mi djecu. Ne daj Bože da se ženi i bebi nešto desi, rukama ću nekome gućak (grkljan) iščupat. Nek me čuju i DORH i svi ostali“, poručio je u eteru Radio Dalmacije Kerum.

O poslovnim i političkim planovima Kerum je rekao da nijedna njegova tvrtka nema dugova, kako sve obveze isplaćuje na vrijeme i da su napisi o lošem poslovanju laži.

„Ja ću se baviti biznisom i politikom. Ovo je naručen napad na mene, ali moj biznis je toliko jak da mi ne mogu ništa. Meci prolaze kroz mene i ništa mi ne mogu“, zaključio je Kerum.

“Sam sam stvorio biznis i moja je stvar kako sam se dogovorio s Tommijem. Mediji rade reket i ucjene. Jeste li gledali film od Mela Gibsona? E, tako ću im i ja duplo naplatiti. Ja se vidim u politici i biznisu. Ne može se ići u rat s djecom i ženom, njih se prvo osigura, pa onda se krene u bitku”, rekao je Kerum.


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.