Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

DOP

Zepter Hrvatska donirala pročišćivač zraka Therapy air KBC Sestre Milosrdnice u Zagrebu

Tvrtka Zepter Hrvatska donirala ja KBC Sestre Milosrdnice u Zagrebu vrijedan uređaj Therapy Air ION, koji će biti od pomoći u svakodnevnom radu s najmlađim pacijentima u hitnoj ambulanti Klinike za pedijatriju.

Tvrtka Zepter Hrvatska donirala ja KBC Sestre Milosrdnice u Zagrebu vrijedan uređaj Therapy Air ION, koji će biti od pomoći u svakodnevnom radu s najmlađim pacijentima u hitnoj ambulanti Klinike za pedijatriju. Riječ je o Therapy Air uređaju za pročišćavanje zraka. Therapy Air je uređaj koji uništava sve bakterije i viruse a njegovu kvalitetu certificirao je i nastavni zavod dr. Andrija Štampar te dao preporuku za korištenje u zatvorenim prostorima.

Predstojnica Poliklinike za pedijatriju Izv. prof. dr. sc. Maša Malenica, dr. med. je povodom donacije izjavila: “U ime zaposlenika Klinike za pedijatriju i naših bolesnika zahvaljujemo tvrtki Zepter Hrvatska na prepoznavanju specifičnosti pristupa djeci u Klinici za pedijatriju, KBC Sestre milosrdnice. Ova donacija će doprinijeti kvaliteti skrbi ne samo za naše male bolesnike i njihove roditelje već i za sve djelatnike Hitne ambulante. Veseli nas mogućnost unapređenja kvalitete svakodnevnog rada što je i prepoznata tradicija ove klinike.“

Direktorica Zepter Hrvatska Kata Pavlović je izjavila: ‘ Briga za dobrobit djece i mladih temeljna je odgovornost pojedinca, zajednice, ali i cijeloga društva i kao takva treba biti u središtu svih naših aktivnosti i međusobne suradnje. Zepter Hrvatska već dugi niz godina stavlja naglasak na humanitarno djelovanje te društveno odgovorno poslovanje. Ovom donacijom uređaja za pročišćavanje zraka želimo barem malo doprinijeti potrebama KBC Sestre Milosrdnice, pogotovo hitnoj ambulanti Klinike za pedijatriju te vjerujemo da će biti od velike koristi najpotrebitijima a to su djeca na koju smo najosjetljiviji .’

Savršena ravnoteža vrhunske tehnologije i sofisticiranog dizajna za 99,9% čisti zrak. Therapy Air ION najnovija je generacija najučinkovitijeg sustava za pročišćavanje zraka koji kombinira provjerenu HEPA tehnologiju sa snagom negativnih lona.

Naš pet-filtarski uređaj stvara oko 1.236.000 negativnih iona po cm3, što je istovjetno količini iona koju nalazimo u nekima od najzdravijih sredina na Zemlji.
Therapy Air iON sadržava 5 filtera: antistatički filter, antibakterijski filter, hepa-filter, anti-alergijski filter, filter s aktivnim-ugljikom.

Therapy Air® iOn je već 7 godina za redom (od 2016. do 2022.) proglašavan za najbolji pročiščivać zraka, prema nezavisnom istraživanju njemačkih stručnjaka. U travnju 2020. godine Therapy air iON je dobio službeni certifikat koji potvrđuje da ovaj pročišćivač zraka eliminira korona virus iz zraka i tako sprečava širenje infekcije. Njegovu učinkovitost potvrdilo je i ispitivanje provedeno u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar, zbog čega je zavod u analizi rezultata dao preporuku za korištenje Therapy air iON u zatvorenom stambenom ili radnom prostoru.

Certifikat Allergy-Friendly product potvrđuje da se Therapy air iON posebno preporučuje osobama s alergijama i astmom, kako odraslima tako i djeci i tinejdžerima jer otklanja sve organske i neorganske alergene.

Osim inovativne tehnologije, visoke učinkovitosti te jednostavnost upotrebe, Therapy Air iON temelji se na revolucionarnoj tehnologiji koja održava prostore iznimno čistima i vrlo sigurnima.

Pročitajte još:

DOP

Donacijom je nabavljen najsuvremeniji ultrazvučni aparat kojim će se od sad pregledavati trudnice i rodilje.

Lifestyle

Tvrtka Zepter International osmislila je i izgradila jedinstveni, inovativni uređaj Therapy Air iOn koji koristi visoko sofisticiranu tehnologiju koja se može nositi sa svim...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.