Život nema reprizu, ali najbolja predavanja Dana komunikacija imaju

Prve dane proljeća entuzijasti i profesionalci komunikacijske industrije dočekat će u Rovinju na festivalu Dani komunikacija. Svakako je najbolje informacije čuti iz prve ruke, ali kada to jednostavno nije moguće, tu je RTL Play.

Predavanja najvećih zvijezda kroz tri dana trajanja festivala, odvijat će se u glavnoj dvorani hotela Lone. Počasni gosti Dana komunikacija i najveći stručnjaci komunikacijske industrije pričat će o raznovrsnim temama: digitalnim inovacijama, novinarstvu, izgradnji brenda, bihevioralnoj psihologiji, etičkom hakiranju, umjetnoj inteligenciji, dizajnu, oglašavanju i brojnim drugim temama.

Ne propustite poslušati predavanja osnivača najveće marketinške mreže na svijetu, Sir Martina Sorrella, najboljeg oglašivača na svijetu, Matta Biespiela, digitalnog evanđelista, Yousefa Tuqana Tuqana, etičkog hakera Ralpha Echemendije, najboljeg prankstera, Oobahu Butlera, maga za AI, Yifeija Chaija, stručnjaka za bihevioralnu psihologiju, Marka Earlsa, lidera generativnog dizajna, Che-Wei Wanga, globalnog komunikacijskog potpredsjednika tvrtke Philip Morris Internationala, Aarona Sheriniana i mnogih drugih.

Za sve one koji su spriječeni poslušati ova predavanja uživo, pozivamo vas da ih u svoje slobodno vrijeme i uz kavu u cijelosti pogledate u udobnosti vlastitog doma na kanalu RTLplay-a, Digital Shapers i putem MAXtv videoteke.

Podijeli

Odgovori

Top