Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Zlatarna Celje otvara mogućnost ulaganja u investicijsko zlato

Zlatarna Celje dodatnom ponudom potvrđuje povjerenje koje joj kao pouzdanom partneru već 170 godina poklanjaju korisnici. Ulaskom u Europsku uniju investitorima se omogućuje ulaganje bez dosadašnjih carinskih i poreznih opterećenja.

Zlatarna Celje dodatnom ponudom potvrđuje povjerenje koje joj kao pouzdanom partneru već 170 godina poklanjaju korisnici. Ulaskom u Europsku uniju investitorima se omogućuje ulaganje bez dosadašnjih carinskih i poreznih opterećenja.

Zlatarna Celje je u Hrvatskoj otvorila mogućnost ulaganja u investicijsko zlato te na taj način ulagačima iz Hrvatske ponudila opciju ulaganja u investicijsku klasu koja je prepoznata kao dodatno osiguranje osobnog ili poslovnog ulagačkog portfelja. Ulaskom u Europsku uniju ovaj je način ulaganja postao dostupniji jer su ukinuta carinska i porezna opterećenja čime su pravne i fizičke osobe u Hrvatskoj oslobođene plaćanja PDV-a na ulaganje u investicijsko zlato.

“U Hrvatskoj je do ulaska u Europsku uniju ulaganje u zlato bilo znatno složenije, no sada je ova mogućnost investiranja dostupna putem naših poslovnica diljem Hrvatske. Vjerujemo da smo i ovom dodatnom ponudom Zlatarne Celje u Hrvatskoj otvorili još jednu mogućnost perspektivnog ulaganja te da će nas korisnici i dalje prepoznavati kao iznimno pouzdanog partnera”, izjavila je Gordana Vučković, prokuristica Zlatarne Celje u Hrvatskoj.

Zlatne pločice se mogu kupiti u poslovnicama Zlatarne Celje u apoenima od 10g, 20g, 50g, 100g, 250g, 500g i 1000g. Pločice su iz švicarske kovnice Argor Heraeus.

Plaćanje se odvija gotovinom prema predračunu, odnosno putem bankovne uplate. U Hrvatskoj se i do sada moglo ulagati u zlato, ali kupljene pločice, u većini slučajeva, zbog poreznih i carinskih ograničenja, investitori nisu čuvali u Hrvatskoj. Pločice kupljene putem Zlatarne Celje  sada se mogu osobno preuzeti u odabranoj poslovnici te mogu biti pohranjene na željeno mjesto.

Uz investicijsko zlato, klijentima Zlatarne Celje je na raspolaganju i mogućnost kupnje zlatnih pločica iz Darovnog programa Zlatarne Celje namijenjene posebnim životnim prigodama. U ponudi su pločice s jednim, dva ili pet grama čistog zlata među kojima se mogu odabrati Moj prvi gram, Darovni gram, Gram sreće, Sveti gram, Gram uspjeha, Rođendanski gram i Zaručnički gram, a na svaku od njih se može upisati personalizirana poruka.

Zlatarna Celje nudi i mogućnost pouzdanog i diskretnog otkupa zlatnih predmeta. Klijentima se omogućuje uvid u postupak procjene i vaganje koje se obavlja kalibriranim vagama.

Napisao

Preporučujemo

Poduzeća

Nord ima novu outlet prodavaonicu u Zagrebu, adresa je Zagrebačka cesta 217, a kupce čeka roba snižena i do 70 posto.

Edukacija

Prvi put u Hrvatskoj, od 18. do 19. rujna ove godine, u Zagrebu će se održati potpuno besplatni dvodnevni zdravstveno komunikacijski summit.

Turizam

U godinu dana, koliko je prošlo otkad je otvorio svoja vrata; Glamping Village Terma Tuhelj postao je prepoznatljiv među ljubiteljima luksuznog odmora, ali i...

Edukacija

Ivan Rado puno je poznatiji po svom nicku Malajski Tapir. Naš možda i najpoznatiji YouTube influencer i strastveni gamer, odustao je od karijere medicinskog...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.