Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Znanje za budućnost: Ovogodišnja Game Changer konferencija fokus stavlja na primjenjivo, novo i korisno

Game changer 2.0 karakteriziraju 3 riječi: primjenjivo, novo i korisno, a sve to u samo jednom danu kroz 5 dvorana CineStar centra te dvoranu u kojoj će se prezentirati novi projekti.

Ovogodišnje izdanje Game Changer 2.0 konferencije održat će se 12.10.2023., u zagrebačkom Z Centru, a kao i do sada omogućit će: upoznavanje zanimljivih ljudi u jedinstvenoj prilici za povezivanjem, otkrivanje novih područja na koja se može proširiti poslovanje, unaprijeđenije postojećih vještina i pronalazak inspiracije. Game changer 2.0 karakteriziraju 3 riječi: primjenjivo, novo i korisno, a sve to u samo jednom danu kroz 5 dvorana CineStar centra te dvoranu u kojoj će se prezentirati novi projekti. Prva gejming i WEB3 konferencija promiče poslovne mogućnosti kroz nove prilike za transformaciju. Iz kuta gejminga, Game changer se fokusira na sva progresivna tehnološka područja kao što su AI, WEB3, e-trgovina, kibernetička sigurnost i marketing.

U kojem se smjeru ovaj svijet kreće, barem kada su digitalne transformacije u pitanju, otkrit će preko 90 stručnjaka s područja tehnološke industrije, znanosti, institucija, poslovnih zajednica, studenti i pojedinci koji planiraju sudjelovati u dinamičnom procesu digitalne transformacije. Cjelodnevni program odvija se u 5+1 CineStar dvorani, expo i Future bar zoni, gdje se ove godine očekuje više od 1.100 posjetitelja, uz preko 90 panelista i predavača vodećih u svojim područjima – sve u jednom danu.

Goruće teme online zlostavljanja i kibernetičke sigurnosti bit će nadopunjene inicijativom amber alert,  i novim mogućnostima koje donosi umjetna inteligencija u borbi protiv online zlostavljača. InnovateXcellence – Start-up stage donosi 6 startup progresivnih tech tvrtki, čiji će osnivači zajedno s timom ispred publike i eksperata iz različitih područja predstavljaju njihove inovativne projekte. Uz VR i AR interakcije u gaming okruženju, preko spremnosti industrije za cross platform pristup, kripto valuta, prema WEB3 vrućim temama, spotlight dvorane 4 bit će tema godine „AI ili black mirror – jesmo li sigurni i koliko dugo?“. O novim mogućnostima koje AR, VR i AI tehnologije donose e-trgovini, ulozi gejminga i WEB3 u razvoju e-trgovine, ulozi tehnologije u fitnessu i zdravim navikama uz primjenu principa gamifikacije, AI personalizaciji e-trgovine sa stajališta pametnog stanovanja, raspravljat će se u dvorani 5. Primjenjivosti principa gamifikacije u ekologiji, ljudskim resursima i aplikacijama, preko novih trendova u digitalnom dizajnu i animaciji (s fokusom na AI hype), rasta esporta i novog natjecanja s klasičnim sportovima, te budućnost reklamne industrije, teme su koje će posjetitelje okupirati u dvorani 6. Za posebno znatiželjne posjetitelje Game Changer konferencije osigurat će se i dvorana iznenađenja.

Nakon inspirativnog završetka redovnog dijela programa, sudionici i posjetitelji konferencije imat će priliku isprobati proizvode partnera konferencije te uz autentičnu atmosferu Game changer after party minglanja i originalne glazbene izvedbe, uživati ​​u dobroj zabavi stvarajući nove veze i kontakte.

Detaljan plan i program predavanja ovogodišnjeg izdanja Game Changer konferencije dostupni su na: www.gamechanger.hr, a ulaznice putem sustava Entrio.


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.