Znate li koji su najbolji proizvodi po izboru domaćih potrošača?

U Matis Absolut Loungeu, jučer su dodijeljena priznanja za Odabrani proizvod godine, najprestižnije svjetske nagrade za inovativnost proizvoda.  Nagradama za nove, poboljšane i inovativne proizvode, koje su kao najbolje na policama trgovina istaknuli sami potrošači, nagrađeno je devet proizvođača u ukupno deset kategorija.

„Iznimno mi je drago što smo i treću godinu za redom prisutni na hrvatskom tržištu, ova godina je posebna po tome što su u nju ušle i usluge iz drugih sektora, a na što su potrošači iznimno pozitivno reagirali. Vjerujem kako su hrvatski potrošači itekako u pravu kada je riječ o kvaliteti jer često znaju izaći iz okvira i komentirati neke detalje koje su od velike važnosti za proizvođače. Želim čestitati u ime naše organizacije svim pobjednicima i vjerujem kako će iduća godina biti još bolja u utrci za inovativnost“,  izjavio je Gregor Gorenc, direktor Odabranog proizvoda godine.

Proizvodi koji su osvojili ovu prestižnu nagradu su: pašteta Argeta – Junior kokokrem, keksi Grancereale Cioccolato i frutta, gel za tuširanje L’angelica – Olea naturae, ulje Monini Classico squeezable, keksi Mulino bianco – Nascondini i Cioccogarno, pasta za zube Plidenta – Bio, toaletni papir Paloma – Smart Care, mobilni internet Tele2- Bezbroj GB, rukavice Vileda-  Multisensitive i Multilatex te alkoholno piće Vutra.

Podijeli

Odgovori

Top