Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

Zrakoplovna kompanija KLM nastavlja letove prema planu

KLM je danas nastavio letove prema planu. Putnici su od jutros ponovno mogli putovati u Amsterdam i preko njega s europskih odredišta.

KLM je danas nastavio letove prema planu. Putnici su od jutros ponovno mogli putovati u Amsterdam i preko njega s europskih odredišta. KLM očekuje da će moći obavljati redovne letove do kraja dana i ne očekuje da će morati poduzeti nikakve dodatne mjere. Međutim, zastoji u Schipholu i grmljavinska nevremena predviđena za kraj dana mogu dovesti do nekih kašnjenja ili poremećaja.

KLM želi naglasiti da je njegova primarna briga sigurno prevesti putnike do njihovih odredišta. Prvi putnici koji su ostali zaglavljeni u subotu krenuli s u i iz Schiphola, a KLM daje sve od sebe da ponovno rezervira letove za druge putnike koji zbog ovih nepredviđenih okolnosti nisu uspjeli stići na svoje odredište. KLM čini sve kako bi ovi putnici što prije stigli do svojih odredišta.

Kako bi osigurao sigurne i izvodljive operacije u Schipholu, KLM je, nažalost, krajem subote bio primoran donijeti odluku da neće letjeti novim putnicima u Amsterdam s europskih postaja. Ova odluka donesena je kako bi se osiguralo da što više putnika koji su se zaglavili u subotu može otputovati iz Schiphola, čime bi se KLM-u omogućilo da obavi što više letova prema rasporedu u nedjelju.

KLM se još jednom želi ispričati za situaciju koja je nastala u subotu, kada se KLM suočio s nepredviđenim i hitnim okolnostima koje su izvan naše kontrole (nepovoljni vremenski uvjeti i smanjen kapacitet staze, zbog održavanja piste od strane Schiphola), te smo morali obustaviti putničke letove s europskih odredišta za Amsterdam. Razumijemo utjecaj koji je to imalo na naše putnike.

Kao odgovor na situaciju u Schipholu, KLM je već smanjio vlastite kapacitete prije ovog vikenda. Međutim, nepovoljni vjetrovi u kombinaciji s održavanjem uzletno-sletne staze naveli su kontrolu zračnog prometa u Schipholu da dodatno smanji kapacitet. To je značilo da je mnogo manje zrakoplova moglo sletjeti u Amsterdam ili poletjeti. To je dovelo do kašnjenja ili čak otkazivanja velikog broja KLM letova u subotu. Broj putnika koji zbog ovih vanjskih čimbenika nisu mogli krenuti iz Schiphola je posljedično naglo porastao.

Pročitajte još:

Ljudski resursi

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Novosti

Svaki poslodavac želi zadovoljnog i motiviranog zaposlenika koji će svojim radom pridonositi boljitku tvrtke i koji će dugi niz godina biti prisutan u organizaciji,...

Lifestyle

Što učiniti ako ste na radnom mjestu okruženi ljudima koji su skloniji negativnim tračevima? Što ako ste meta upravo vi?

Ljudski resursi

Tema aktualne epizode Koordinacije je zaštita na radu. Gotovo svakodnevno dolazi od velikog broja ozljeda na radu, a često ozljede završe i sa smrtnim...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.