Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

ZŠEM: Desetodnevni intenzivni interaktivni program

ZŠEM

ZŠEM-Poslovna akademija u sklopu Zagrebačke škole ekonomije i managementa i William Davidson Instituta, Michigan University jedne od vodećih američkih poslovnih škola organizira, šesti po redu, General Management Program koji će se održavati u listopadu i studenom 2015. godine.

Do sada su naš program pohađali menadžeri većine vodećih hrvatskih i regionalnih kompanija, među kojima su Auto Zubak, Atlantic Trade, Croatia Airlines, HEP, Hrvatska poštanska banka, INA, Končar, Medika, MYCCI – Branch Bulgaria, Olympus, Privredna banka Zagreb, Raiffeisen bank, Research & Consulting Center Peter F. Drucker Macedonia, Všeobecna uverova banka, Zagrebačka banka i mnogi drugi.

Mini MBA – GMP je desetodnevni intenzivni interaktivni program za srednji i visoki menadžment koji pomaže menadžerima da usavrše svoja upravljačka znanja, steknu interdisciplinarni pristup u svakodnevnom poslovanju te dobiju nove ideje za rješavanje zadataka iz područja marketinga, vodstva, strateškog menadžmenta, financija i računovodstva.

Program je sastavljen u skladu s najnovijim svjetskim trendovima i tehnikama obrazovanja menadžera. Njegova kvaliteta se očituje u primjeni teorijskih znanja na analizi i rješavanju studija slučajeva iz stvarne prakse.

Predavači su svjetski priznati stručnjaci s Michigan Universitya, MIT-a i Zagrebačke škole ekonomije i managementa koji osim rada u akademskoj zajednici, aktivno rade i u poslovnoj zajednici kao konzultanti u međunarodnim kompanijama raznih profila.

Po završetku programa polaznici će dobiti certifikat Zagrebačke škole ekonomije i managementa i Michigan Universitya, William Davidson Instituta.

Program možete pročitati na linku  General Management Program.

 

Pročitajte još:

Poduzeća

Kraska je u Infobip stigao u trenutku kada tvrtka bilježi znatan rast.

EU fondovi

Hrvatska će primiti devet milijardi eura bespovratnih sredstava kohezijske politike za razdoblje od 2021. do 2027. godine radi promicanja gospodarske, socijalne i teritorijalne kohezije...

DOP

Vodeća domaća prehrambena kompanija Vindija na svoju kartonsku ambalažu za sokove i mlijeko prva u Hrvatskoj uvodi neodvojivi čep LightWing 30 tvrtke Tetra Pak....

Ljudski resursi

Fleksibilnost je predivna riječ koja opisuje upravo ono što je ključ uspjeha i za poslodavce i za posloprimce.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.