Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Zvijezda već šestu godinu za redom potvrđuje vodeću poziciju na tržištu prema BRANDscore* listi snage brandova u Hrvatskoj!

Najsnažniji hrvatski brand – Zvijezda majoneza – neizostavan je dodatak brojnim jelima, a otkad se počela industrijski proizvoditi 1959. godine u tadašnjoj Tvornici ulja postala je sastavni dio gotovo svake domaće kuhinje.

Najsnažniji brand u Hrvatskoj je Zvijezda majoneza koja je prvi put zauzela vodeće mjesto na BRANDscore listi snage brandova u Hrvatskoj*. Na drugom je mjestu Suncokretovo ulje. Zvijezda je tako i ove godine potvrdila vodeću tržišnu poziciju budući da ima 2 proizvoda u top 3 hrvatska branda, dok se u top 10 najsnažnijih hrvatskih brandova nalazi ukupno 4 Zvijezdina branda. Tako je Zvijezda Ketchup u ovom valu istraživanja na 6. mjestu, dok je tvrdi margarin na 10. mjestu.

Navedeni podaci dio su BRANDpuls  istraživanja odnosa potrošača prema brandovima. Istraživanje se redovito provodi dugi niz godina, a u razdoblju rujan/listopad 2022. obuhvatilo je uzorak od 1.476 brandova unutar 67 FMCG kategorija u Hrvatskoj o kojima je  svoje mišljenje dalo 1.800 ispitanika.

Najsnažniji hrvatski brand – Zvijezda majoneza – neizostavan je dodatak brojnim jelima, a otkad se počela industrijski proizvoditi 1959. godine u tadašnjoj Tvornici ulja postala je sastavni dio gotovo svake domaće kuhinje. Radi se po tradicionalnoj recepturi, od svježih žumanjaka i suncokretovog ulja, bez dodanih konzervansa, aroma i stabilizatora. Vječni je klasik uz kojeg su odrasle mnoge generacije, a dobitnik je i znaka Hrvatske kvalitete.  

Proizvod koji je zauzeo drugo mjesto je Zvijezda Suncokretovo ulje. Njegova vrhunska kvaliteta čini ga idealnim izborom u pripremi svih vrsta jela. Prirodan je izvor vitamina E i nezasićenih masti te se preporučuje za kuhanje, pečenje, prženje i pripremu svih hladnih jela.  

„Zahvaljujemo potrošačima što su još jednom prepoznali kvalitetu naših proizvoda i time nam ukazali povjerenje. Jako smo ponosni na činjenicu da imamo 2 proizvoda u top 3 najjača brenda, čime smo još jednom potvrdili jedinstvenu poziciju na tržištu kao lideri u industriji“, rekao je Gašpar Novak, direktor marketinga i razvoja Zvijezde.    

Zvijezda ima tradiciju inovacija dulju od stoljeća te predvodi trendove na domaćem tržištu. Zvijezda ujedno i kontinuirano daje svoj društveno odgovorni doprinos kroz suradnje s Hrvatskom udrugom za sindrom Down, Hrvatskom udrugom za školovanje pasa vodiča i mobilitet te Udrugom slijepih Zagreb.


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.