Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

10 atraktivnih poslovnih ponuda

Portal posao.hr i ovog tjedna donosi vam 10 atraktivnih poslovnih ponuda. Ugrabite priliku i pronađite svoj posao iz snova!

Portal posao.hr i ovog tjedna donosi vam 10 atraktivnih poslovnih ponuda. Ugrabite priliku i pronađite svoj posao iz snova!

Excel-Kobescak.hr zapošljava na poziciji Junior Marketing Specialist (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Potreban je kandidat koji će kreirati sadržaj za portal, uređivati vizuale za društvene mreže i raditi različite prodajne kampanje. Prijave se zaprimaju do 27.06.2023. putem brze prijave.

Allianz Hrvatska d.d. zapošljava na pozicijama Glavni specijalist za poreze i izvještavanje (m/ž), Računovođa u analitičkom računovodstvu (m/ž) i Računovođa u premijskom računovodstvu (m/ž). Od kandidata se traži viša stručna sprema i prethodno radno iskustvo. Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete do 03.07.2023. putem linka.

Studenac d.o.o. zapošljava Viličarista (m/ž). Mjesto rada je Zagreb – Jankomir. U opisu posla nalazi se sigurno, uredno i točno sortiranje, slaganje i pozicioniranje robe unutar skladišta pomoću viličara. Prijaviti se možete do 03.07.2023. putem linka.

Kamp Šimuni d.o.o. traži Voditelja ljudskih potencijala (m/ž). Mjesto rada uključuje otok Pag i Zagreb. U opisu radnog mjesta nalazi se regrutiranje i selekcija kandidata, kontroling troškova rada i praćenje radne uspješnosti. Poslodavac nudi stalni radni odnos i rad u dinamičnom timu. Možete se prijaviti do 31.07.2023. putem brze prijave.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava Prodavača na benzinskoj postaji (m/ž). Mjesto rada je Zadar. U opisu posla je prodaja naftnih derivata i ostale robe iz asortimana benzinskog servisa. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja te redovna i sigurna primanja. Možete se prijaviti do 31.12.2023. putem brze prijave.

RI-LUX d.o.o. traži Trgovca u salonu rasvjete (m/ž). U opisu posla nalazi se prodaja i prezentacija rasvjetnih tijela klijentima u maloprodaji. Poslodavac nudi stalni radni odnos i stimulativni sustav nagrađivanja. Mjesto rada je Rijeka, a prijaviti se možete do 05.07.2023. putem linka.

CC PORTER Sp. z o.o. zapošljava na nekoliko pozicija: Press Ads Copywriter with Croatian – freelance (m/ž), Press Ads Copywriter with Bulgarian – freelance (m/ž), Press Ads Copywriter with Romanian – freelance (m/ž). Traže se kandidati koji govore strane jezike te koji imaju prethodnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Ovi se poslovi obavljaju od kuće. Prijaviti se možete do 14.07.2023. putem linka.

KTC d.d. zapošljava Radnika u praoni automobila (m/ž). Prijave se zaprimaju do 27.06.2023. Mjesto rada je Križevci. U opisu posla nalazi se zaprimanje automobila te pranje i čišćenje unutrašnjosti. Od kandidata se traži vozačka dozvola B kategorije i osnovno znanje rada na računalu. Prijavite se putem linka.

Metro Cash & Carry d.o.o. traži Sezonskog radnika u trgovini (m/ž). Poslodavac nudi dva slobodna dana u tjednu, osiguran smještaj, atraktivna primanuja i bonuse. Mjesto rada je Dubrovnik. Prijave traju do 05.07.2023., a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

Valamar Riviera d.d. traži kandidate za pozicije Animator (m/ž), Slastičar (m/ž), Stay Fit Trener (m/ž), Pomoćni konobar (m/ž), Sobarica (m/ž) i još 6 drugih pozicija. Prijave traju do 30.06.2023. Mjesto rada uključuje Krk, Poreč, Rabac, Dubrovnik, Rab i Makarsku. Poslodavac nudi mogućnost sklapanja ugovora na neodređeno te smještaj i tople obroke na teret poslodavca. Prijavite se putem linka.

Na portalu posao.hr. nalazi se još mnogo poslova koji čekaju samo na vas. Želimo vam sreću prilikom prijave!


Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.