Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

11. HR Days konferencija: Priča koja traje…

Najveći regionalni susret HR stručnjaka koji znaju da su zaposlenici srce i duša svake tvrtke, a briga o njima preduvjet poslovnog uspjeha, održat će se koncem ljeta – 20. i 21. rujna u Rovinju.

Najveći regionalni susret HR stručnjaka koji znaju da su zaposlenici srce i duša svake tvrtke, a briga o njima preduvjet poslovnog uspjeha, održat će se koncem ljeta – 20. i 21. rujna u Rovinju.

Upitate li nekoga tko ju je barem jednom posjetio kakav dojam je ostavila na njih, dobre su šanse da ćete se susresti sa sljedećim komentarom:

 „HR Days konferencija jedno je od onih nezaboravnih mjesta koja morate posjetiti… i Kojima ćete se uvijek iznova vraćati!’“

Naime, tijekom deset godina postojanja, Daysi su stekli status nezaobilaznog odredišta svih HR profesionalaca koji shvaćaju kako su zaposlenici srce i duša svake tvrtke.

Istovremeno, konferencija svim posjetiteljima nudi jedinstvenu priliku da doznaju kako privući i zadržati najbolje radnike te upoznati ljude koji su u praksi primijenili najnovije tehnike i strategije u upravljanju ljudskim resursima.

Srećom, prilika za posjet konferenciji ne pripada prošlosti, već se nudi i ove godine i to 20. i 21. rujna u jednom od najljepših gradova u Hrvatskoj (i šire!), u Rovinju!

Ovogodišnje, a ukupno jedanaesto po redu, izdanje konferencije okupit će neke od najboljih predavača iz svijeta ljudskih potencijala, koji će nas pobliže upoznati s aktualnim temama i trendovima kao što su: HR Strategy, HR Business partner, Learning&development, Total Rewards i Employee experience.

Osim predavanja vodećih stručnjaka u industriji, ovogodišnja konferencija će ponuditi i raznovrsne i korisne radionice, panel diskusije i Masterclass.

Naravno, svjesni činjenice da je teorija sjajna, ali praksa je ipak ‘zakon’, u okviru konferencije će biti uručene nagrade tvrtkama koje se mogu pohvaliti Najboljim regionalnim HR praksama. Savršena je to prilika da iz prve ruke doznate kako se uspješne tvrtke nose s izazovima u upravljanju zaposlenicima te koja rješenja koriste kako bi unaprijedili svoje poslovanje.

Ne smijemo zaboraviti na zabavu…

No, HR Daysi nikad nisu bili samo priča o stjecanju novih znanja i vještina, već i o povezivanju s kolegama i odličnom provodu. Stoga, nakon sadržajnog i vrijednim informacijama ispunjenog dana, ne smijete propustiti HR Nights party!

Ove godine, na ples će nas svojim hitovima natjerati genijalni Matija Cvek, koji će nas budnima držati sve do dugo u noć.

Rovinj je prekrasan grad, a HR Days konferencija će vam pružiti priliku da ga upoznate na najbolji mogući način.

Stoga, ako želite naučiti nešto novo o upravljanju ljudskim resursima, upoznati neke od najboljih stručnjaka u ovom polju, družiti se s kolegama iz cijele regije i stvoriti nezaboravne uspomene kojima ćete se stalno vraćati, ne propustite HR Days konferenciju.

Vidimo se u Rovinju!

Pročitajte još:

Ljudski resursi

S ciljem opuštenijeg ulaska u radni tjedan, sve više radnika ponedjeljkom odrađuje samo ono što se baš mora, ne ulažući dodatni angažman (tzv. 'minimum...

Lifestyle

A sad je i službeno - najbolji teranino ima Destilerija Rossi. Potvrdili su to zadovoljni posjetitelji prvog Teranino festivala nedavno održanog u Balama.

Ljudski resursi

Portal za zapošljavanje donosi 10 poslovnih prilika za prijavu njihovom mogućnosti brze prijave! Sretno!

Poduzeća

Kraska je u Infobip stigao u trenutku kada tvrtka bilježi znatan rast.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.