Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Komunikacija

Uskoro drugo izdanje DIABLOG-a, prve hrvatske konferencije o blogerima i blogerskoj zajednici

DIABLOG ili dijalog s blogerima prva je hrvatska konferencija o blogerima i blogerskoj zajednici, čije će se drugo izdanje održati u zagrebačkom hotelu Academia, 14. studenog 2017.

DIABLOG ili dijalog s blogerima prva je hrvatska konferencija o blogerima i blogerskoj zajednici, čije će se drugo izdanje održati u zagrebačkom hotelu Academia, 14. studenog 2017.

Glavna tema drugog DIABLOGA je mjerenje učinaka blogerskih kampanji za poslovanje brendova, a glavna predavačica Erin Salisbury, starija savjetnica za istraživanja i analitiku u jednoj od vodećih svjetskih komunikacijskih agencija, američkom Ketchumu. Erin je vodila projekte mjerenja rezultata korporativnih i brend kampanja za neke od vodećih globalnih kompanija kao što su Philips, Discovery Eurosport, P&G, Booking.com, IBM i Pfizer, a pokrovitelj njenog dolaska u Zagreb je Dukat.

Prva DIABLOG konferencija održana u studenom 2016. uspješno se etablirala kao ključna platforma za izmjenu razmišljanja i stavova između blogera, influencera, agencija, medija i oglašivača, koji zajedno stvaraju specifičnu tržišnu komunikaciju bez koje je danas nezamislivo kreiranje uspješnih brend kampanja.


Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Lifestyle

Vi ste odgovorni za sebe i morate odlučiti kako ćete živjeti, jer ako nećete vi tada će to učiniti netko drugi za vas.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.