RTL u Zagrebu organizira konferenciju Digital Shapers

Digitalna transformacija jedna je od ključnih tema moderne ekonomije, a zbog njene velike važnosti taj se proces često naziva i četvrtom industrijskom revolucijom. Kako bi pokazao dobre primjere digitalne transformacije i omogućio edukaciju o svim njenim aspektima, RTL pokreće jedinstvenu platformu Digital Shapers čiji je vrhunac konferencija koja će se 30. studenoga održati u Zagrebu.

RTL u Zagreb dovodi brojne strane i domaće stručnjake koji će kroz predavanja i panele pokazati uspješne projekte iz područja digitalne transformacije. Konferencija će sudionicima ponuditi i radionice o konkretnim rješenjima koje kompanije mogu primijeniti u svakodnevnom poslovanju i pokrenuti bržu digitalizaciju unutar svojih organizacija.

Biramo Digital Shapera Hrvatske

Uz inspirativna predavanja i panele koji će se održavati u dvije dvorane Kaptol Boutique Cinema te niz praktičnih radionica, na konferenciji će po prvi put biti izabran i Digital Shaper Hrvatske. Riječ je o nagradi za pojedinca koji je svojim radom dao doprinos digitalizaciji i promjeni Hrvatske.

Digital Shapers je cjelogodišnji projekt kojem je centar konferencija gdje ćemo se moći inspirirati uspješnim digitalnim projektima, educirati kroz konkretna predavanja te podržati izbor najboljeg Digital Shapera godine. RTL na ovaj način želi dati svoj dodatni doprinos digitalnoj transformaciji Hrvatske koja je temelj budućeg razvoja zemlje“, izjavio je Henning Tewes, predsjednik Uprave RTL-a Hrvatska.

RTL će platformu Digital Shapers provoditi tijekom cijele godine – pratit će se napredak i priče digital shapera, promovirati njihove projekte, pratiti dobre prakse iz drugih zemalja, a plan je i razvijanje indexa digitalne transformacije.

Za dodatne informacije pratite nas na Facebooku i na webu.

Podijeli

Odgovori

Top