Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Tjedna ponuda poslova

Portal za zapošljavanje donosi 10 poslovnih prilika za prijavu njihovom mogućnosti brze prijave! Sretno!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi 10 poslovnih prilika za prijavu njihovom mogućnosti brze prijave! Sretno!

PLIVA Hrvatska d.o.o. zapošljava Višeg projektnog menadžera u globalnoj nabavi (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave traju do 13.02.2022. Kandidat mora imati završenu minimalno višu stručnu spremu i 5 godina radnog iskustva. Prijave se zaprimaju putem linka.

JGL d.d. traži Tehničara monitoringa čistih prostora (m/ž) u Rijeci. Prednost prilikom prijave ostvaruju kandidati sa završenom srednjom stručnom spremom usmjerenja biomedicine ili kemijskog smjera. Prijave se zaprimaju do 03.02.2022. putem linka.

Albidus d.o.o. traži Stručnog suradnika za ordinacije i ljekarne (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac nudi stimulativna primanja, ugodnu radnu atmosferu, službeni mobitel, tablet i automobil  te zasnivanje stalnog radnog odnosa nakon probnog roka. Prijave se zaprimaju do 31.01.2022. putem brze prijave.

Pepco Croatia d.o.o. traži Blagajnika /Prodavača (m/ž) u Rovinju. Poslodavac nudi redovita primanja s dodatkom za prijevoz, bonuse, popuste za zaposlenike te priliku za razvoj i napredovanje. Prijaviti se možete do 10.02.2022. brzo i jednostavno putem linka.

Čokoland d.o.o. traži Trgovačkog predstavnika (m/ž) za izvršavanje rada na području cijele Hrvatske. Prijaviti se možete do 01.02.2022. Traži se kandidat s izvrsnim prodajnim vještinama, koji je spreman na terenski rad. Prijave se zaprimaju brzo i jednostavno putem brze prijave.

Stomatološka Ordinacija dr.stom. H.Burow traži Dentalnog asistenta (m/ž) u Splitu. Natječaj je otvoren do 04.02.2022. Traže ljubaznu i komunikativnu osobu s izraženom voljom i motivacijom za rad. Prijave se zaprimaju putem linka.

NTH Mobile d.o.o. zapošljava Agenta u korisničkoj službi za hrvatski i njemački jezik (m/ž) u Osijeku. Rok za prijavu je 02.02.2022. Posao uključuje zaprimanje i obradu upita korisnika putem e-maila ili telefona. Prijavite se putem brze prijave.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s traži Radnika u restoranu (m/ž) u Zadru. Prijave se zaprimaju do 04.02.2022.Poslodavac nudi plaću iznad prosjeka, plaćene troškove prijevoza te dodatke za rad noću, nedjeljom i praznikom.Prijavite se putem brze prijave.

Talentixx Adria d.o.o. traži Tehničara za izgradnju infrastrukture fiksne pristupne mreže (m/ž). Mjesto rada je Split, a prijave traju do 31.01.2022. Posao uključuje komunikaciju i koordinaciju s vanjskim dobavljačima i izvođačima te koordinaciju unutar regionalnog odjela izgradnje. Prijavite se putem brze prijave na linku.

Viking projekt d.o.o. zapošljava Projektanta vodovoda i odvodnje u visokogradnji (m/ž). Rad se izvršava u Zagrebu, a prijaviti se možete do 07.02.2022. Traži se inženjer građvine ili strojarstva s 5 godina radnog iskustva. Prijave se zaprimaju putem linka.

Za dodatnu ponudu poslova kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Pročitajte još:

Ljudski resursi

Hrvatski olimpijski odbor je krajem ožujka osnovao Karijerni centar za sportaše kojem je na čelu proslavljena hrvatska streljačica Snježana Pejčić.

Lifestyle

Popularna usluga već cijelo desetljeće omogućuje korisnicima razgledavanje gradova, povijesnih znamenitosti te prirodnih ljepota Hrvatske.

Ljudski resursi

Svi pokazatelji govore da Hrvatska ide prema rekordnom broju stranih radnika, a broj izdanih dozvola za boravak i rad stranaca do kraja ove godine...

Energetika

Marijana Pavlović Puljić, direktorica tvrtke Avem d.o.o., objašnjava da je ulaganje u digitalizaciju i zelenu tranziciju nešto na čemu bi u Hrvatskoj trebalo više...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.