Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Pronađite posao po svojoj mjeri!

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Metro Cash & Carry d.o.o. zapošljava Prodavača – Blagajnika (m/ž) u Sesvetama. Ako si izvrstan u komunikaciji s kupcima te imaš iskustvo rada u trgovini, voliš raditi u ugodnom radnom okruženju s pristupačnim ljudima savršeno ćeš se uklopiti u njihov tim! Prijave su otvorene do 15.8.2022., a više je informacija dostupno na linku.

Falkensteiner Hotelmanagement d.o.o. u Zadru zapošljava na poziciji Teamleader Customer Care – Finance / Investment (m/ž).Poslodavac nudi kompetitivnu plaću, prilike za oblikovanje budućnosti u dinamičnom i otvorenom radnom okruženju, rad na atraktivnoj lokaciji i mnoštvo drugih stvari. Više detalja pročitajte na linku, a prijaviti se možete do 9.9.2022.

Medika d.d. zapošljava Skladištara (m/ž) u Zagrebu. Natječaj je otvoren do 19.8.2022., a poslodavac nudi rad u ugodnom radnom okruženju, rad u timu te stručno usavršavanje uz mentora. Prijavite se klikom na link ovdje.

Ekohold d.o.o. u Božjakovini zapošljava Vozača kamiona C kategorije (m/ž) i Vozača kamiona C+E kategorije (m/ž). Sve detalje o oglasima možete provjeriti na linku, a natječaji su otvoreni do 17.8.2022.

Leder & Schuh d.o.o. zapošljava Prodavača (m/ž) u trgovinama Humanic u City Centru One East i City Centru One West. Poslodavac nudi priliku za rad u stimulativnom okruženju i dinamičnom timu, pogodnosti za djelatnike, mogućnost napredovanja i zaposlenja na neodređeno. Sve detalje o prijavi provjerite tu, a prijaviti se možete do 12.8.2022.

Adecco Hrvatska d.o.o. zapošljava Assistant Office Managera (m/f) u Zagrebu. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno, mogućnost napredovanja, razvijen sustav nagrađivanja te rad u renomiranoj internacionalnoj kompaniji. Prijavite se putem linka do 17.8.2022.

KTC d.d. zapošljava Blagajnika (m/ž) u Zaboku. Za prijavu je potrebna srednja stručna sprema, a prethodno iskustvo i poznavanje rada na računalu su poželjni. Prijavite se putem linka do 31.8.2022.

Tabitha’s Glass Emporium d.o.o. u Drveniku zapošljava Administratora za računovodstvo i financije (m/ž). Poslodavac nudi početnu plaću od 9.000 kn, plaćene troškove prijevoza, božićnicu i mogućnost ostvarenja drugih bonusa. Prijavite se putem linka do 16.8.2022.

Sayart zapošljava Digital Designera (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac nudi high-eng gaming laptop, sjajan balans poslovnog i privatnog života, puno radno vrijeme, dodatno obrazovanje te plaću 8.000 kn – 14.000 kn. Prijavite se do 15.8.2022. klikom na link.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava Cvjećara (m/ž) u Rijeci. Rok za prijavu je do 30.8.2022. Poslodavac nudi naknadu za topli obrok, popust za zaposlenike, dodatno zdravstveno osiguranje, isplatu dodatnih financijskih paketa tijekom godine i još mnogo toga. Sve detalje pregledajte na linku.

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

Pročitajte još:

Edukacija

Mogu studirati u svojoj zemlji i svijetu. U drugoj zemlji mogu provesti semestar ili cijeli studij.

Novosti

Sociolog Mark Granovetter skovao je izraz ‘snaga slabih veza’ koji označava fenomen pri kojemu se cjelokupne prijateljske mreže preklapaju što je jača bliskost između...

Edukacija

Uspjeti na putu do vrha, možete saznati na još jednom u nizu zanimljivih predavanja, u organizaciji Hrvatskog Telekoma.

Novosti

U istraživanju o stresu na poslu MojPosao portala sudjelovalo je gotovo 2.000 ispitanika.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.