Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Komunikacija

16. konferencija Hrvatske udruge za odnose s javnošću: „Kampanje pod povećalom“

pixabay.com

Pozivamo vas na 16. konferenciju Hrvatske udruge za odnose s javnošću pod nazivom „Kampanje pod povećalom“ koja će se i ovaj put održati u Opatiji, Grand Hotelu 4 opatijska cvijeta, u četvrtak i petak, 11. i 12. lipnja 2015.

Za early bird prijavu osiguran je popust do 6. svibnja 2015. Prijavite se ispunjavanjem obrasca za prijavu na internet stranici i osigurajte svoje mjesto na 16. konferenciji HUOJ-a!

I ove godine konferencija će ugostiti eminentne inozemne predavače, a to su prof. dr. sc. Anne Gregory (predsjednica udruženja Global Alliance of Public Relations and Communication Management), prof. dr. sc. Karen Sanders (Association of Political Communication) i prof. dr. sc. Jesper Falkheimer (profesor strateškog komuniciranja i rektor švedskog Sveučilišta u Lundu).

Program obuhvaća pet panela na aktualne teme: The Name of the Game – Odnosi s javnošću u sportu, We Do/Don´t Need (No) Education – Obrazovanje u odnosima s javnošću, Made in Croatia – Uspješne hrvatske priče, Pravi put vs. Bolja Hrvatska – Politička komunikacija u predsjedničkim izborima i S ponistre se vidi platforma – javno zagovaranje: SOS za Jadran.

Kao i prijašnjih godina pripremljene su i stručne radionice koje će se baviti temama kampanja putem društvenih mreža, pravom na pristup informacijama, značajem kaznenog postupka nasuprot interesa javnosti te upute za svakodnevno snalaženje u prikupljanju i analizi poslovnih informacija.

 

Program 16. konferencije HUOJ-a-najava

Za više informacija dostupni smo na [email protected] .


Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.