Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Komunikacija

16. konferencija Hrvatske udruge za odnose s javnošću: „Kampanje pod povećalom“

pixabay.com

Pozivamo vas na 16. konferenciju Hrvatske udruge za odnose s javnošću pod nazivom „Kampanje pod povećalom“ koja će se i ovaj put održati u Opatiji, Grand Hotelu 4 opatijska cvijeta, u četvrtak i petak, 11. i 12. lipnja 2015.

Za early bird prijavu osiguran je popust do 6. svibnja 2015. Prijavite se ispunjavanjem obrasca za prijavu na internet stranici i osigurajte svoje mjesto na 16. konferenciji HUOJ-a!

I ove godine konferencija će ugostiti eminentne inozemne predavače, a to su prof. dr. sc. Anne Gregory (predsjednica udruženja Global Alliance of Public Relations and Communication Management), prof. dr. sc. Karen Sanders (Association of Political Communication) i prof. dr. sc. Jesper Falkheimer (profesor strateškog komuniciranja i rektor švedskog Sveučilišta u Lundu).

Program obuhvaća pet panela na aktualne teme: The Name of the Game – Odnosi s javnošću u sportu, We Do/Don´t Need (No) Education – Obrazovanje u odnosima s javnošću, Made in Croatia – Uspješne hrvatske priče, Pravi put vs. Bolja Hrvatska – Politička komunikacija u predsjedničkim izborima i S ponistre se vidi platforma – javno zagovaranje: SOS za Jadran.

Kao i prijašnjih godina pripremljene su i stručne radionice koje će se baviti temama kampanja putem društvenih mreža, pravom na pristup informacijama, značajem kaznenog postupka nasuprot interesa javnosti te upute za svakodnevno snalaženje u prikupljanju i analizi poslovnih informacija.

 

Program 16. konferencije HUOJ-a-najava

Za više informacija dostupni smo na [email protected] .


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.