Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

40 hrvatskih tvrtki na velesajmu u Bagdadu

Predstavnici 40 hrvatskih tvrtki sudjelovali su na 37. međunarodnom velesajmu u Bagdadu, na kojem su se od 1. do 10. studenoga predstavili izlagači iz šezdesetak zemalja.

Predstavnici 40 hrvatskih tvrtki sudjelovali su na 37. međunarodnom velesajmu u Bagdadu, na kojem su se od 1. do 10. studenoga predstavili izlagači iz šezdesetak zemalja.

Hrvatske tvrtke sudjelovale su na bagdadskom velesajmu u organizaciji Specijalne misije Republike Hrvatske i Hrvatske gospodarske kuće u Republici Irak, priopćeno je iz Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija.

Tijekom održavanja velesajma u hrvatskom paviljonu bili su organizirani radni stolovi za energetiku, prehranu i poljoprivredu, građevinarstvo, te razminiranje i vojnu industriju. Na jednom od radnih stolova, kao gost u hrvatskom paviljonu, predstavilo se iračko Ministarstvo industrije.

Hrvatska – zemlja partner

S obzirom da je Republika Hrvatska bila zemlja partner 37. bagdadskog međunarodnog velesajma, trećeg dana njegovog održavanja organiziran je Hrvatski dan, a tim se povodom u hrvatskom paviljonu okupilo oko 250 uzvanika iz iračkog javnog, političkog i gospodarskog života, među kojima i predstavnici iračkih ministarstava industrije, vodnih resursa i struje.

Šef Specijalne misije u Iraku veleposlanik Jerko Vukas upoznao ih je s mogućnostima gospodarske suradnje s predstavljenim hrvatskim tvrtkama te istaknuo njihovu želju za sudjelovanjem u poslovnim projektima vezanima uz obnovu i izgradnju Iraka.

Na području Iraka trenutno posluje 14 hrvatskih tvrtki, a imajući u vidu iskazani interes za sudjelovanjem na ovogodišnjem velesajmu u Bagdadu očekuje se daljnji napredak u povezivanju hrvatskih i iračkih gospodarskih subjekata, navode iz Ministarstva vanjskih poslova.


Napisao

Pročitajte još:

Marketing i prodaja

Kod vođenja prodajnih razgovora dobro obučen prodavač ne prelazi odmah na stvar tj. ne počinje prodavati odmah jer zna da je za uspješnu prodaju...

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.