Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Osobne financije

Pad indeksa preko jedan posto – najtrgovanija dionica Zagrebačke banke

Pad vodećih indeksa, i većine trgovanijih dionica obilježja su današnjeg trgovanja na Zagrebačoj burzi. Vodeći indeks Crobex pred kraj trgovanja u minusu je 1,32 posto, a specijalizirani Crobex10 nešto manje, 1,08 posto.

Pad vodećih indeksa, i većine trgovanijih dionica obilježja su današnjeg trgovanja na Zagrebačoj burzi. Vodeći indeks Crobex pred kraj trgovanja u minusu je 1,32 posto, a specijalizirani Crobex10 nešto manje, 1,08 posto.

Najtrgovanija je danas dionica Zagrebačke banke. Uz promet viši od 23 milijuna kuna, cijena te dionice potonula je preko 3,5 posto.

Po prometu slijedi dionica HT-a. Više od 30 tisuća HT-ovih dionica zamijenilo je vlasnike, što generira promet od oko 10 milijuna kuna. Cijena te dionice pala je 0,18 posto, na 305 kuna.

Dobitnik dana dionica Validusa

Inina dionica, s prometom nešto većim od tri milijuna kuna i padom cijene za 0,51 posto na trećem je mjestu današnjih najtrgovanijih dionica.

Milijunske promete, dvadesetak minuta prije kraja trgovanja, ostvarilo je još pet dionica, od kojih tri bilježe negativne rezultate dok su ostale dvije u plusu. Pad bilježe dionice Ingre (-1,69 posto), Dalekovoda (-1,06 posto) i povlaštena dionice Adris grupe (-0,2 posto).

Dobitnik dana je dionica Validusa s 15 postotnim rastom i prometom nešto većim od 1,3 milijuna kuna, a među milijunašima blagi rast bilježi i dionica Ericsson Nikole Tesle.

Trenutno je obustavljeno trgovanje Kaštelskim staklenicima, a vrijednost te dionice vinula se za čak 27,6 posto.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.