Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

EU fondovi

900 tisuća kuna za inovacije u sigurnosti plovila

Poslovno-inovacijski centar Hrvatske Bicro i tvrtka Tehnoalarm potpisali su ugovor kojim je toj tvrtki odobreno 900 tisuća kuna za financiranje projekta pod nazivom “Sustav za lociranje i zaštitu plovila u marini”.

Poslovno-inovacijski centar Hrvatske Bicro i tvrtka Tehnoalarm potpisali su ugovor kojim je toj tvrtki odobreno 900 tisuća kuna za financiranje projekta pod nazivom "Sustav za lociranje i zaštitu plovila u marini".

Taj iznos čini više od 33 posto ukupnih troškova projekta, navodi se u priopćenju Bicroa.

Cilj projekta je razvoj sustava koji ne samo da omogućava zaštitu i lociranje plovila u marini tj. efikasnije praćenje popunjenosti marine i kontrolu položaja plovila, već se sustav naknadno može nadopuniti elementima koji detektiraju i dojavljuju na mjesto intervencije potencijalno opasna stanja na plovilu, primjerice požar, prodor vode, povišenu koncentraciju štetnih i eksplozivnih plinova, provalu.

Put ka boljem poslovanju

Pomoć poduzeću u realizaciji projekta osigurati će Sveučilište u Rijeci, Odjel za informatiku.

Svrha projekta je poboljšavanje infrastrukture i poslovanja marina visokog smještajnog i boravišnog standarda, a sukladno orijentaciji Hrvatske prema turizmu i njegovom najelitnijem segmentu – jahting turizmu, navodi se u priopćenju.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Lifestyle

Poradite na koncentraciji jer samim time ćete bolje raditi i osjećat ćete se zadovoljniji zbog rezultata. Evo nekoliko savjeta za bolju koncentraciju!

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.