Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

Tražite posao?

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Tifon d.o.o. zapošljava gastro prodavača / prodavača (m/ž). Mjesta rada su Zagreb, Samobor, Kraljevica ili Kastav. Rok prijave je 04.11.2021. Poslodavac nudi dinamičan i raznolik posao, plaćene mjesečne troškove prijevoza i prehrane te dodatne stimulacije na plaću svaki mjesec. Prijavi se putem linka!

Makpharm d.o.o. traži stručnog suradnika (m/ž) na području Slavonije, Zagreba ili Dalmacije. Rok za prijavu je 01.11.2021. Od kandidata se zahtjeva visoka stručna sprema, a radno mjesto obuhvaća promociju lijekova u distribuciji tvrtke stoga je poželjno da je kandidat magistar farmacije, doktor medicine ili veterinarske medicine. Poslodavac će se pobrinuti za stimulativna primanja, službeno vozilo, mobitel i računalo. Prijavi se!

Sunbrid Images traži iOS ili Android programera (m/ž) koji će posao obavljati iz udobnosti vlastitog doma. Rok za prijavu je 18.11.2021. Potreban im je programer iOS-a i/ili Android programer koji će surađivati sa stručnim timom programera u radu na zanimljivim projektima u području očuvanja prirode. Prijavi se putem linka!

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. zapošljava inženjera građevine (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave traju do 14.11.2021. Poslodavac omogućuje osobni automobil, mobitel, plaćanje smještaja ukoliko kandidat nije iz Zagreba. Dok se od kandidata traži viša stručna sprema i trogodišnje radno iskustvo. Prijavi se ovdje!

Aluflexpack Novi d.o.o. zapošljava tehnologa (m/ž). Mjesto rada je Zadar, a prijave traju do 05.11.2021. Poslodavac nudi stabilan posao i konkurentnu plaću te dugoročne izazove u brzorastućem proizvodnom okruženju. Prijavi se putem linka!

Manpower Savjetovanje d.o.o. zapošljava poslovođu (m/ž) u Rijeci. Prijave traju do 04.11.2021. Potrebno je jednogodišnje radno iskustvo na rukovodećim pozicijama i osnovno poznavanje  rada na računalu i Microsoft Office paketu te srednja stručna sprema. Poslodavac će se pobrinuti za stabilna primanja u svojoj rastućoj kompaniji. Prijavi se ovdje!

Metro Cash & Carry d.o.o. zapošljava poslovođu (m/ž) u Splitu. Prijave traju do 04.11.2021. Posao uključuje kontrolu operativnih uvjeta u veleprodajnom centru, kontakt s dobavljačima i odjelom nabave te osiguranje maksimalnog zadovoljstva kupaca. Prijavi se ovdje!

Falkensteiner Hotel & Residences zapošljava koordinatora prodaje (m/ž). Mjesto rada je Krk, a rok za prijavu je 01.11.2021. Za posao je potrebno 2 godine radnog iskustva u aktivnoj hotelskoj prodaji, dobre prezentacijske i pregovaračke vještine te strast za radom u turizmu i hotelskoj industriji. Prijavi se!

Proficio d.d. traži samostalnog računovođu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Prijaviti se može do 01.11.2021. Poslodavac traži osobu koja će svojim kvalitetama doprinijeti razvoju organizacije, te posjedovanje iskustva i vještina potrebnih za samostalno obavljanje ručunovodskih poslova društva iz sektora turizma. Prijavi se putem linka!

Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju farmaceute (m/ž). Mjesto rada su Knin, Split, Dubrovnik ili Rijeka. Prijaviti se možete do 31.10.2021. Traže se osobe sa završenom visokom stručnom spremom, magistar farmacije i  uz to su za posao potrebne dobre organizacijske, koordinacijske te komunikacijske vještine. Prijavi se!

Sretno kandidatima!

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!


Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.