Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Addiko banka primila prestižni Poslodavac Partner certifikat po peti puta

Addiko banka oblikuje pozitivno i motivirajuće radno okruženje njegovanjem kontinuirane otvorene komunikacije, prepoznavanjem postignuća zaposlenika i pružanjem prilika za rast i razvoj.

Addiko banka je obilježila još jednu dodjelu Poslodavac Partner certifikata kojeg SELECTIO, vodeća grupacija za HR konzalting u regiji, već 18 godina dodjeljuje tvrtkama koje se na tržištu ističu po visokoj kvaliteti u upravljanju ljudskim potencijalima.

Dugoročno smo prepoznali važnu ulogu upravljanja ljudskim potencijalima i posvećujemo joj se kontinuirano tijekom godina kao neizostavnom dijelu razvoja poslovanja i naše korporativne kulture. Izuzetno sam stoga ponosan što smo i ove godine potvrdili imidž poželjnog poslodavca i što smo rasli u rezultatima koji ukazuju na još bolje upravljanje zaposlenicima. To nas ohrabruje i potiče da i dalje ulažemo u pozitivno i inspirativno okruženje, podražavajuće timove i angažirane zaposlenike koji imaju odlučujući pozitivan učinak i na poslovne rezultate“, istaknuo je Mario Žižek, predsjednik Uprave Addiko Bank d.d.

HR stručnjaci SELECTIO Grupe posebno su istaknuli izvrsne prakse u području uključenosti i inspiracije te posvećenost Addiko banke implementaciji niza inicijativa usmjerenih svim zaposlenicima. Addiko banka oblikuje pozitivno i motivirajuće radno okruženje njegovanjem kontinuirane otvorene komunikacije, prepoznavanjem postignuća zaposlenika i pružanjem prilika za rast i razvoj.

Poticanje transparentnosti i odgovornog vodstva

Addiko banka stvara radno okruženje u kojem su menadžeri opremljeni vještinama potrebnim za učinkovito vodstvo, a zaposlenici osnaženi kroz otvorenu komunikaciju, strukturirane povratne informacije i uključive procese donošenja odluka. Snažan naglasak u razvoju menadžera Addiko banka stavlja na pristup vodstvu usmjerenom na ljude. Svi menadžeri su prošli edukaciju o upravljanju ljudskim potencijalima i imaju priliku razvijati svoje liderske vještine u skladu s najboljim praksama.

Prosječno zadovoljstvo zaposlenika menadžmentom i HR-om, kao i timskom kohezijom i odnosima u timu, visoko je i kontinuirano raste. Zaposlenici sudjeluju u redovitim anketama koje Addiko banci pružaju dragocjen uvid za daljnja unapređenja. Odaziv na ankete je odličan te svi zaposlenici imaju uvid u rezultate. Svim zaposlenicima osiguran je jednak i pravovremen pristup informacijama kroz različite komunikacijske kanale, pri čemu HR ima ključnu ulogu u promicanju kvalitetne dvosmjerne komunikacije.

Tijekom 2023. godine Addiko banka je omogućila prosječno 46 sati edukacije ili obuke po zaposleniku, a već nekoliko godina provodi i poseban program razvoja – Addiko Akademiju. Prošle je godine čak 99% zaposlenika prošlo barem jedan oblik edukacije te je profesionalni rast prepoznat kao jedan od glavnih motivatora zaposlenika.


Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Lifestyle

Poradite na koncentraciji jer samim time ćete bolje raditi i osjećat ćete se zadovoljniji zbog rezultata. Evo nekoliko savjeta za bolju koncentraciju!

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.