Adria Business Network u prostorima Poliklinike Bagatin

Pozivamo vas na treći Adria Business Network, u organizaciji poduzetnica Željke Barišić i Kristine Krstinić koji će se održati 18.12.2019. u 18 sati u prostorima Poliklinike Bagatin, Avenija grada Vukovara 269 G/2. kat.

U prvom dijelu eventa naš gost predavač, ravnatelj Poliklinike, Ognjen Bagatin ispričat će nam kako je obiteljska tvrtka, Poliklinika Bagatin, u nekoliko godina od jednog narasla do 120 zaposlenika koji rade na trima lokacijama? Zašto je Deloitte Polikliniku uvrstio u jednu od najbrže rastućih malih i srednjih ustanova u zdravstvu? Koje su sve vještine i znanja potrebna da zdravstvenu ustanovu podigneš na vrh ljestvice top hrvatskih i europskih brendova? Zašto se svi zaposlenici Poliklinike Bagatin neprestano educiraju i rade na svom profesionalnom i osobnom razvoju? Što sve uključuje pojam svjesno liderstvo i zašto lider Poliklinike Bagatin Ognjen Bagatin obožava sve svoje pogreške? Je li Pomaganje zaista uvijek IN?

U drugom dijelu događaja slijedi osobno predstavljanje svih prisutnih kroz jednominutni pitch.

Na kraju predavanja u neformalnom druženju uz vrhunsko vino i pršut Delikatesa Prtenjača svi prisutni imat će priliku za razmjenu iskustava s gostom predavačem te ostalim sudionicima.

Odgovore na sva pitanja, kao i infuziju „poduzetničkog mindseta“ možete dobiti na predbožićnom eventu Adria Business Network, direktno od Ognjena Bagatina, koji će sve zainteresirane ugostiti u svojoj tvrtki.

Razlog više da nam se pridružite jest humanitarni karakter eventa, u kojem je dio iznosa od prodanih ulaznica namijenjen slijepim i slabovidnim štićenicima Centra za odgoj i obrazovanje „Vinko Bek“ u Zagrebu.

U vremenu darivanja, u srijedu pred Božić, imate priliku jednim potezom učiniti dobro djelo za sebe i za druge! Uključite se!

Ulaznice za događaj mogu se nabaviti putem linka https://www.entrio.hr/event/pomaganje-je-uvijek-in-poduzetnicki-mindset-7196

 

Podijeli

Odgovori

Top