Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Industrija

Air France ulaže 140 milijuna eura u redizajn i nove usluge do 2020.godine

U okviru novih investicija za koje je Air France predvidio ulaganje od 140 milijuna eura, do 2020.godine, planira se redizajn putničkih kabina i uspostavljanje nove usluge Air France Connect na zrakoplovima na dugim relacijama.

U okviru novih investicija za koje je Air France predvidio ulaganje od 140 milijuna eura, do 2020.godine, planira se redizajn putničkih kabina i uspostavljanje nove usluge Air France Connect na zrakoplovima na dugim relacijama. U okviru ovih investicija predstavljen je prvi zrakoplov Airbus A330. Zrakoplov ima 3 putnička razreda: Poslovna klasa (36 sjedala), Premium economy (21 sjedalo) i Economy (167 mjesta). Uslugom Air France Connect možete slati i primati poruke i mailove, surfati i streamati. Od ljetne sezone 2019. novi Airbus A330 će letjeti na sjevernoamerička i afrička odredišta te u Australiju i Indiju.

Poslovna (Business) klasa

Poslovna klasa nudi udobnost i mir prilikom leta, a nova poslovna kabina prilagođena su dimenzijama Airbusa A330. Potpuno redizajnirana sjedala se pretvaraju u ravnu postelju dugu 2 m i širine od 57,1 cm za letenje bez vremenskih zona. Bilo da putujete sami ili s pratiteljem, novo sjedalo prilagođava se svakoj potrebi. Putnici mogu birati razinu privatnosti kada putuju s nekim ili imaju potpunu privatnost zahvaljujući kliznoj ploči koja dijeli sjedala.

Ambijentalno osvjetljenje naglašava diskretne dekoracije u kojima dominira koža i logo Air Francea. Potpuno novi, ekstra široki HD zaslon osjetljiv na dodir veličine 18,5 inča nudi poslovnim korisnicima više od 1400 sati zabave. Putnička kabina opskrbljena je samoposlužnim barom u plavoj i champagne boji kako bi slijedile profinjeni francuski chic.

Premium economy klasa

Premium economy nudi još više udobnosti i usluga, a naglasak je stavljen na opuštanje i uživanje. U Airbusu A330, putnici su u ovoj klasi dobili dodatni prostor jer se sjedala mogu nagnuti pod kutem od 130 ° što je jedno od najširih sjedala na tržištu u ovoj klasi. Istodobno, visina sjedala od 102 cm omogućava lumbalnu potporu prilagođenu različitim oblicima tijela, dodatni prostor za pohranu, širi oslonac za noge i 13,3-inčni HD zaslon neke su od novina u Premium economy klasi. Meki jastuci za sjedala i širi kožni nasloni za ruke također su redizajnirani. Na svim zrakoplovima dugih linija, Air France svojim kupcima jamči trenutke opuštanja uz jastuke i prekrivače u bojama Air Francea. Dostupan je i komforni komplet koji se obnavlja svakih 6 mjeseci. Između opuštanja i gurmanskih užitaka, svaki putnik ima na raspolaganju i osobnu utičnicu, dva USB priključka, te širok izbor zabave.

Economy klasa

Economy klasa – udobnost za sve. Economy sjedalo se promijenilo kako bi pružilo dodatnu udobnost s više prostora između naslona za ruke, ojačano je ergonomskom pjenom u sjedalu te naslonom od 118 ° . Prostor za noge je povećan na 79 cm, ali i prostor za stolić za posluživanje. Economy klasa je obogaćena dodatkom najnovijeg 11,6-inčnog 16: 9 HD zaslona osjetljivog na dodir.

Za udobnije putovanje, Air France nudi niz redizajniranih dodataka. Nova plava jednobojna tkanina s logom Air Francea, krasi nove jastuke i naslone za glavu. Crveni prekrivači, kolekcionarske noćne maske, inspirirane raznim odredištima, sjedala opremljena osobnom utičnicom za napajanje i USB priključkom, široki raspon zabave s audio slušalicama koje će naći na svom sjedalu čim se smjeste u zrakoplovu su samo neki od detalja koji se nude putnicima.

Air France Connect

U svim redizajniranim kabinama Airbus A330, Air France nudi svoju novu Air France CONNECT Wi-Fi ponudu kako bi ostali povezani tijekom cijelog leta. Putnici stoga mogu birati između 3 Wi-Fi prolaza, dostupna s njihovih osobnih uređaja (smartphone, tablet, laptop).

Slobodno se dopisujte i šaljite poruke – Message Pass

Putnici mogu besplatno slati i primati poruke sa svojih omiljenih aplikacija na pametnom telefonu ili tabletu tijekom cijelog leta. Putnici također mogu pristupiti web-lokaciji airfrance.com i aplikaciji Air France kako bi konzultirali ili izmijenili svoje rezervacije.

“Surfanje je ok” – Surf Pass

Surfanje internetom ili slanje e-pošte omogućeno je uz nadoplatu od 3 eura za cijelo trajanje putovanja na kratkim letovima,; od 5 eura za cijelo vrijeme putovanja na letovima srednje udaljenosti; te 8 eura (2.700 milja), za jedan sat ili 18 eura (6.000 milja) za cijelo vrijeme putovanja na dugim letovima.

“Streamajte se” – Steam pass

Stream Pass vam omogućuje brzu internetsku vezu kako biste uživali u streamingu i preuzimanju tijekom cijelog leta za samo 30 eura (10.000 milja) na svim dugim letovima, a uključuje Surf i Message pass.

Ponuda Air France CONNECT postupno će se proširiti kako bi korisnicima ponudila dodatne usluge i zabavu, kao što su detaljne informacije o letu, kupovina i širok izbor filmova, TV serija i dokumentarnih filmova koje možete besplatno gledati na svom pametnom telefonu ili tabletu.

Ponuda Air Francea CONNECT također će biti dostupna na Boeingu 787 i postupno će se instalirati na Boeing 777.
Cijela flota Air France zrakoplova bit će opremljena AIR FRANCE CONNECT-om do kraja 2020. godine.


Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.