Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Airbus u 2010. godini planira udvostručiti proizvodnju zrakoplova A380

Proizvođač zrakoplova Airbus planira udvostručiti proizvodnju novih superjumbo zrakoplova A380 u 2010., najavio je financijski direktor kompanije Fabrice Breguier u intervjuu objavljenom u utorak.

Proizvođač zrakoplova Airbus planira udvostručiti proizvodnju novih superjumbo zrakoplova A380 u 2010., najavio je financijski direktor kompanije Fabrice Breguier u intervjuu objavljenom u utorak.

Nakon objave Boingovog poslovnog plana prošli tjedan, sve oči okrenule su se prema Europi, njihovom najvećem konkurentu, Airbusu.

– Cilj je Airbusa udvostručiti isporuke A380 u 2010. godini. Naš cilj je isporučiti u ovoj godini 20 zrakoplova A380, te dostići stabilni tempo isporuke dva zrakoplova mjesečno u drugoj polovici godine, – rekao je Breguier za pariški dnevni list Les Echos.

Unatoč krizi

U 2008. Airbus je isporučio 12 superjumbo zrakoplova.

Breguier je kazao da bi im industrijski kapacitet kompanije u konačnici trebao omogućiti dovršetak četiri zrakoplova mjesečno, upozorivši ipak da “treba napraviti još puno toga kako bi se ekonomizirao proizvodni proces i postigla sistematičnija standardizacija u dugoročnoj perspektivi”.

Proizvodnju superjumbo zrakoplova koči udaljenost različitih proizvodnih lokacija kompanije.


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Osobne financije

Bilo da si zarađenim novcem želite priuštiti dugo priželjkivani automobil ili ga pak planirate uložiti u kupovinu nekretnine ili dionica, važno je steći naviku...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Lifestyle

Koncentracija je, najjednostavnije rečeno, sposobnost osobe da usredotoči misli u jednom smjeru na duže vrijeme, bez da je ometaju ostali signali iz okoline. Nemogućnost...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.