Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Osobne financije

Analizom podataka s burze možete spriječiti pad vašeg ulaganja

Sfera Station, alat za tehničku i fundamentalnu analizu dionica, od danas je bogatiji za još jedan servis – WebChart. Radi se o web servisu za tzv. „brzu“ tehničku analizu dionica, što korisniku omogućava korištenje pojednostavljenog servisa Sfera Station putem web preglednika, bez potrebe instalacije alata.

Sfera Station, alat za tehničku i fundamentalnu analizu dionica, od danas je bogatiji za još jedan servis – WebChart. Radi se o web servisu za tzv. „brzu“ tehničku analizu dionica, što korisniku omogućava korištenje pojednostavljenog servisa Sfera Station putem web preglednika, bez potrebe instalacije alata.

Sfera Station WebChart je web servis koji korisnicima pruža napredne mogućnosti analize nad odabranom dionicom, sa osnovnim ciljem da se omogući tehnička analiza u kratkom roku i na lak način. Je li moguće rasti brže od kretanja na tržištu ili padati manje od negativnih tendencija tržišta? Da, moguće je.

Analizom podataka umanjite gubitke

Korištenjem web alata „Web charts“ osim rasta bržeg od tržišta, možete analizom podataka umanjiti gubitke i svesti ih na minimum. Kontrola je moguća i za kratkoročne i za dugoročne investicije.

U ovom poslu najbitnije je odabrati najpovoljniji trenutak za ulazak i pratiti kretanja na tržištu. Ovaj alat će vam pomoći u analizi podataka i vaše poslovanje pokušati učiniti sigurnijim.

Velik broj malih ulagača

U tvrtki „Sfera plus“ koja proizvodi alat iznimno su zadovoljni kako je njihov proizvod do sada prihvaćen. A najbolje je to što je alat potpuno besplatan.

– U nepuna je dva mjeseca Sfera Station je okupio velik broj malih burzovnih ulagača, koji su prepoznali vrijednost i korisnost alata. Nove funkcionalnosti koje trenutno razvijamo omogućit će još precizniju i kvalitetniju analizu ulaganja, a dok ne završimo sva potrebna testiranja, alat ostaje besplatan, – rekao je direktor tvrtke mr.sc. Kristian Morović.

Sfera Station WebChart koristi Microsoft Silverlight  tehnologiju za izradu multimedijalnih web aplikacija, stoga je prilikom prvog pokretanja WebCharta potrebno preuzeti dodatak Silverlight za Internet preglednike.

Prepoznati i u Microsoftu

Kvalitetu i inovaciju prepoznali su i u Microsoftu Hrvatska, pa su tvrtku uključili u program „BizSpark“ koji okuplja pedeset mladih tvrtki koji svojim zalaganjem i znanjem pomažu razvoju hrvatskog gospodarstva.

Servis WebChart se nalazi na stranicama tvrtke i u potpunosti je besplatan za korištenje. Sfera Station je također do daljnjega dostupan za besplatno preuzimanje i korištenje na web stranicama gdje se nalaze i detaljne upute za korištenje.

Napisao

Pročitajte još:

Financije

Većini ljudi primamljiva je pomisao da iz svog naslonjača mogu pratiti tržište, ulagati i, naravno, zarađivati.

Lifestyle

Prijavite se i uzmite 50€ za trgovanje!

Novosti

"Ono što je bio naš uvjet za bilo kakvu daljnju suradnju s Aluminijem je isporuka sirovine za TLM i sva povezana društva. Tu je...

Novosti

Francuski lanac trgovina za uređenje vrta i doma je za sada odlazak najavio samo na svojoj Facebook stranici. Zatvaranje prodajnih centara u zagrebačkim Sesvetama,...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.