Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Atino iz Boscha za „uradi sam” korisnike

Jednostavno, „uradi sam” poravnanje: postavite predmete u ravnu liniju bez pomoći druge osobe.

Pojednostavljeno poravnanje – to je ono što Atino jest, Boschev prvi ručni laserski nivelir s ugrađenim metrom za „uradi sam” korisnike. Njegov jedinstveni koncept korisniku omogućuje poravnanje i pričvršćivanje predmeta na zid na brz i jednostavan način bez potrebe za uključivanjem dodatne osobe. Okrugli laserski nivelir s rotirajućim kućištem može se pričvrstiti na zid s pomoću jastučića s gelom ili zatika, ovisno o teksturi zida.

Njegova laserska linija potom se može poravnati vodoravno ili okomito na 0, 90, 180 i 270 stupnjeva. Preciznost poravnanja iznosi ±0,3 stupnja. LED prsten u sredini upotrebljava sustav boja na semaforu za prikaz propisnog poravnanja alata: ako prsten svijetli crvenom bojom, laserska linija nije precizno poravnata. Ako gornja polovica prstena svijetli žutom bojom, laserska linija gotovo je ravna – samo okrenite kućište malo prema gore. Ako donja polovica prstena svijetli žutom bojom, okrenite kućište malo prema dolje. Ako LED prsten svijetli zelenom bojom, laserska linija ispravno je poravnata. Sve pogreške u poravnanju koje se događaju prilikom postavljanja vješalica za jakne, okvira za slike, polica i sličnoga sada su stvar prošlosti.

Jednostavno poravnanje s intuitivnim konceptom rada

Pričvršćivanje, poravnanje i mjerenje samo s jednim alatom: rad s Atinom intuitivan je ‒ uz fleksibilno pričvršćivanje na zid. Laserski nivelir jednostavno se pričvršćuje na glatke površine kao što su pločice, drvo, mramor ili završne obrade izgleda betona s pomoću višekratnog jastučića s gelom. Da biste ga pričvrstili na zid, samo uklonite zaštitnu kapicu i pritisnite alat na zid na željenoj visini. Za zidove s grubom površinom dostupna je adapterska pločica sa zatikom. Jednostavno zamijenite jastučić s gelom adapterskom pločicom sa zatikom koja Atino drži na mjestu na željenom položaju s pomoću dva mala zatika. Potom uključite laserski nivelir pritiskom na jedinu tipku i okrenite kućište obloženo materijalom za ugodno držanje u željenom smjeru dok laserska linija ne bude ispravno poravnata.

Za omogućavanje preciznog označavanja prve referentne točke, Atino je opremljen rupom za označavanje u središtu uređaja. Zahvaljujući metru na izvlačenje, sve ostale oznake mogu se postaviti uzduž laserske linije do udaljenosti od 1,5 metra. To vam omogućuje pozicioniranje svega od zidnih ogledala do šipki za zavjese ili nosača za televizore na brz i precizan način.

Atino je dostupan od rujna. Sve su cijene preporučene maloprodajne cijene s uključenim porezom na prodaju i dostupne na https://www.bosch-diy.com/hr/hr/p/atino-0603663a00-v100052512 .

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Lifestyle

Dulum zemlje, prva sezona dokumentarne serije u četiri nastavka, priča o izazovima i uspjehu hrvatskih “poljoprivrednika vizionara”.

Lifestyle

Samopouzdanje, kao i većina drugih vještina, može se naučiti i bitno poboljšati.

Upravljanje biznisom

Upravo su vam dali novi projekt i nemate ni najblažu ideju kako ćete ga napraviti na vrijeme. A naravno, ne dolazi u obzir da...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.