Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Atos ovjenčan certifikatom „Europe’s Best Workplaces“

Atos je po prvi put dobio certifikat „Europe’s Best Workplaces“ koji dodjeljuje institut Great Place to Work®, uz plasman na 21. mjesto liste najboljih europskih radnih mjesta u kategoriji multinacionalnih društava.

Sam Ellis i Kevin Wilkinson

Atos je po prvi put dobio certifikat „Europe’s Best Workplaces“ koji dodjeljuje institut Great Place to Work®, uz plasman na 21. mjesto liste najboljih europskih radnih mjesta u kategoriji multinacionalnih društava. Osim toga, Atos je dobio Great Place to Work® certifikate u Austriji, Grčkoj i Poljskoj. Priznanja organizacije Great Place to Work® dodatno potvrđuju Atosovu posvećenost zaposlenicima. Ovaj se certifikat temelji na informacijama dobivenim od svih zaposlenika, a vrednuju se vjerodostojnost, poštovanje, ponos, zajedništvo i poštenje.

Atos ima certifikate Great Place to Work® u 13 zemalja diljem Europe i 32 zemlje svijeta, a jedna od tih zemalja je i Hrvatska i to već treću godinu zaredom. Sa sjedištem u Francuskoj, Atos ima 44.500 zaposlenika u Europi koji su zaposleni u 31 zemlji i ukupno 112.000 zaposlenika diljem svijeta u 71 zemlji.

Atos potiče profesionalni razvoj zaposlenika, njihovu mentalnu oštrinu i kreativnost, a osim toga unapređuje karijere. Atosovi zaposlenici imaju fleksibilno radno okruženje, a to uključuje mogućnost rada na daljinu ili hibridnog rada gdje je to moguće.

„Ovaj certifikat dokaz je naše predanosti razvoju pozitivnog i poticajnog radnog okruženja – mjesta gdje naši zaposlenici imaju kontrolu nad svojim karijerama i gdje se mogu razvijati na radnom mjestu koje karakteriziraju uključivost, kreativnost, odgovornost i suradnja. Naš je prioritet stalno poboljšavanje načina zajedničkog rada, uz naglasak na integraciju, komunikaciju, suradnju, digitalnu podršku, razvoj, angažman, društvenu odgovornost i, u konačnici, zadovoljstvo zaposlenika, što također dovodi do većeg zadovoljstva klijenat”, rekao je Paul Peterson, Chief HR Officer, Atos.

„Izvrsno radno mjesto odnosi se na stvaranje fleksibilnog radnog okruženja u kojem se svatko može razvijati, bez obzira na njihovu poziciju ili način na koji pridonose poslovanju. Naši podaci pokazuju da izvrsna radna mjesta imaju koristi od boljeg financijskog učinka, smanjenog prometa i većeg zadovoljstva klijenata u usporedbi s konkurencijom. Čestitamo najboljim radnim mjestima u Europi za 2022.!“, kazala je Léa Binet-Ferté, Deputy General Manager, Great Place to Work®.

Great Place to Work® prepoznaje najbolja radna mjesta u Europi putem analize programa radnih mjesta društava i anketiranjem više od pola milijuna zaposlenika u više zemalja o ključnim čimbenicima koji pridonose stvaranju izvrsnih radnih mjesta za sve.

Great Place to Work® globalni je autoritet za kulturu radnog mjesta koje karakteriziraju iznimno povjerenje i visoke performanse. Najbolja radna mjesta prepoznaje pomoću vlastitih alata za procjenu, savjetodavnih usluga i programa certifikacije. Great Place to Work® pruža mjerila, okvir i stručnost potrebnu za stvaranje, održavanje i prepoznavanje izvanredne kulture radnog mjesta.


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Osobne financije

Bilo da si zarađenim novcem želite priuštiti dugo priželjkivani automobil ili ga pak planirate uložiti u kupovinu nekretnine ili dionica, važno je steći naviku...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Lifestyle

Koncentracija je, najjednostavnije rečeno, sposobnost osobe da usredotoči misli u jednom smjeru na duže vrijeme, bez da je ometaju ostali signali iz okoline. Nemogućnost...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.